Bir gün boyunca Balatta nerelere gidilebilir?

Sosyal medyadaki fenomenlerin gezdiği en popüler cafeleri sizler için araştırdık. Balata gittiğinizde mutlaka uğramanız gereken fotoğraflık cafeler...

Tarihi yapısı ve rengarenk evleriyle dikkat çeken Balat sokakları, günümüzde en çok rağbet gören ilçelerden yalnızca birisi. Derme çatma evlerden oluşan Balat sokaklarında gezerken görebileceğiniz sıra sıra cafelerden en popüler olanları sizler için bir araya getirdik.

BALATIN EN MUHTEŞEM FOTOĞRAF MEKANLARI

BALATTAKİ EN POPÜLER CAFELER

1- VİNTAGE NAFTALİN CAFE

Kedilerden korkmuyorsanız, Balatta gidebileceğiniz en bilindik cafelerden birisi de Naftalindir. Nostaljik bir havası ile insanı eskiye götüren bu cafeyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2- HOBBİT HOUSE BALAT CAFE

Cafe sahipleri daha burayı açmadan önce işletmeden çok yardımseverlerin işine yarayabileceği bir ev olarak kullanmaya karar vermiş.

Kullanmaktan sıkılınmış eşyalar, küçük gelen kıyafetler, fazlalık olan eşyalar 'paylaş kurtul' dolabına bırakılarak ihtiyaç sahibi kimselerin alması bekleniyor.

Tamamen gönüllü olarak yapılan bu yardımlar sayesinde kimsesiz çocukların ve ailelerin yüzü gülüyor. Gelir elde ettikleri tek kısım ise kahvaltı ve çaydan kazandıkları para...

3- MAİSON CAFE

Balatın küçük ve sevimli cafelerinden biri daha! Hoş bir dekorasyona sahip olan bu cafede arkadaşınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

4- BALAT KÜLTÜR EVİ (VODİNA CAFE)

Seminer ya da sergi içinde kullanılan Vodina Cafe'de bir şeyler atıştırabilmeniz mümkün. Özellikle de mantısıyla meşhur olan bir yeri ziyaret etmekte fayda var.

5- VANİLLA CAFE

Çok küçük bir mekan olsa da şirin mi şirin bir dizayna sahip ortamı orada oturup en azından bir çay içme isteği uyandıracak.

Balat'ta nereler gezilir? En güzel fotoğraf mekanları

İLİŞKİLİ HABER

Balat'ta nereler gezilir? En güzel fotoğraf mekanları

BİR YORUM YAPIN 0