BİM 18 Aralık Salı günü kataloğunda inanılmaz indirimli kozmetik ürünler

Ucuz alışverişin adresi olarak bilinen BİM marketinin 18 Aralık'a özel fırsatları resmi sitesinde yayınlandı. Özellikle kadınlara özel makyaj malzemelerinin göze çarptığı listede birbirinden indirimli ürünler de yer alıyor. Peki BİM 18 Aralık 2018 fırsatlarında neler var? İşte tek tek BİM 18 Aralık listesi...

Milyonlarca kadının takip ettiği özellikle de makyaj ürünlerinde Cuma günleri inanılmaz fırsatlarla müşteriye hazırlanan BİM marketinin 18 Aralık Salı günü getireceği ürünler belli oldu. Adeta kozmetik dükkanını andıran BİM kataloğunda kadınların severek kullandığı rengarenk makyaj fırçaları, makyaj çantaları, kremler ve kirpik kıvırma aletinden daha bir çok ürüne uygun fiyatlar belirleyerek getirmeye hazırlandığı ürünleri bir araya getirdik.

İŞTE BİM 18 ARALIK KATALOĞU AYRINTILI İNCELEMESİ...

- 96 ml Jövan Kadın Parfümü sadece 44,90 TL. Aynı zamanda 250 ml Prize Vücut Parfümü 9,95 TL.

- Kadınların son yıllarda makyaj malzemelerini düzenlemek için kullandıkları ve bir çok kozmetik mağazasında oldukça pahalı olan  Organizer’li Makyaj Aynası BİM 18 Aralık kataloğunda sadece 23,90 TL. Sadece bununla bitmiyor; Makyaj Organizer Büyük Boy 17,95 TL,  Makyaj Organizer Küçük Boy 7,95 TL. 

- 4‘lü Makyaj Fırça Seti ise yalnızca 24,90 TL.



Saçları kolay ayıran ve saç tellerini koparmayan Tarak Çeşitleri 8,95 TL, kirpikleri tek tek ayıran ve maskara öncesi kullanılan  Kirpik Kıvırıcı ise sadece 6,95 TL.

Ünlü kozmetik markası Flormar'ın  Kajal Liner Göz Kalemi 7,50 TL. Kaliteli  Likit Mat Ruj 9,95 TL. Flormar Ojesi ise  2,25 TL.

- Bebak El ve Vücut Kremi 6,95 TL iken  Garnier 150 ml Fırçalı Yüz Temizleme  Jeli 12,90 TL.  Makyaj Fırçası Temizleyicisi 4,95 TL.

- Fondöten Süngeri 6,95 TL. Kişisel Bakım Seti 12,90 TL.

BİM 14 Aralık aktüel kataloğu belli oldu! Tekstil ürünlerinde muhteşem indirim...

İLİŞKİLİ HABER

BİM 14 Aralık aktüel kataloğu belli oldu! Tekstil ürünlerinde muhteşem indirim...
BİM 21 Aralık kataloğu yayınlandı! Çeyiz hazırlayanlara özel...

İLİŞKİLİ HABER

BİM 21 Aralık kataloğu yayınlandı! Çeyiz hazırlayanlara özel...
A101'de hafta sonu fırsatları! Temizlik malzemelerinde görülmemiş indirim..

İLİŞKİLİ HABER

A101'de hafta sonu fırsatları! Temizlik malzemelerinde görülmemiş indirim..
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0