Çağatay Ulusoy kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisi ile gündem olan Çağatay Ulusoy'un hayatı merak konusu oldu. Nasıl ünlü oldu, aslen nereli, hangi yapımlarda yer aldı? Gibi sorularla aratılan oyuncunun hayatı hakkında her şeyi derledik. Çağatay Ulusoy ile ilgili bilinmeyenler haberin detayında...

İlk kez Arka Sokaklar dizisinde bir sahnede arkadan oturarak figüranlık yapan Çağatay Ulusoy, daha sonra Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynadı. Bu dizi ile hayran kitlesi elde eden Ulusoy Medcezir dizinde ise Serenay Sarıkaya ile oyunculuğunu kanıtlayarak hayran kitlesini ikiye çıkardı. 

23 Eylül 1990 yılında İstanbul'da doğan oyuncu 2010 yılında Best Model of Turkey birinci oldu. İlk dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy aynı anda birçok yerden oyunculuk eğitimi aldı. Adını Feriha Koydum dizisinde rol alırken aynı zamanda Anadolu Kartalalrı filminde ise Üsteğmen Ahmet Onur karakterini oynamış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Adını Feriha Koydum dizisinde ayrılan Hazal Kaya'dan sonra dizinin adı Emir'in yolu diye değiştirilmişti. Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca oldu. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı. 25 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy'da vardı. 28 Ocak 2013' te ise adliyeye sevk edilen 35 kişi arasında yer alan Ulusoy, serbest bırakılmıştır.

Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Ece Yörenç'in yazdığı yerli uyarlama Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştı. Dizide Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir.  Daha sonra Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol aldı. 2016'da bir markanın reklam yüzü olan Ulusoy reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır.

Yapımcılığı Ay Yapım'ın yaptığı, Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırmaktadır.

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan olan ilk Türk dizisi "The Protector" dizisinde Hakan rolünde oynamakta. Dizi yayınlandığı andan itibaren Netflix'te izlenen en çok dizi oldu. İlk on bölümü yayınlanan dizinin IMDb puanı ise 9.1'e yükseldi. 

Kızı paylaştı! Mehmet Ali Erbil 60 gündür yoğun bakımda...

İLİŞKİLİ HABER

Kızı paylaştı! Mehmet Ali Erbil 60 gündür yoğun bakımda...

BİR YORUM YAPIN 0