Bakan Selçuk yaşlılarla bocce oynadı!

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Belek’te düzenlenen yarışmaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt katıldı. Bakan Selçuk, şampiyona sonrası yaşlı finalistlerle bocce oynadı, dereceye girenlere ise ödüllerini verdi.

"60 yaş üstü Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Finali" etkinliği kapsamında yaşlılar bocce oyunu oynadı. Bu mutlu anlarına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt'te eşlik etti.

Finale kalanlarla oynayan Selçuk, ödül töreni öncesi ise yaşlıların önemine dair açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda devletin yaşlılarla ilgili düzenlediklerini de anlatan Selçuk daha sonra finale kalan yaşlılarla bocce oynadı.

Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında da büyükşehir belediyelerinin yaşlılara yönelik yürüttüğü faaliyetler için ise; "Sizler geleceğimizin inşacılarısınız. Sizleri mimarlar öğretmenler olarak görüyoruz. Bunu yaparken de sosyal, kültür ve çeşitli faaliyetlerle birlikte yaşamınızın bu evresinde daha zevkli yaşamanızı istiyoruz. Geçmişe yapılan yatırımın geleceğe bir kazanım olduğu bilinciyle aktif yaşlanma konusu için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" şeklinde konuştu.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu’nun da eşlik ettiği şampiyonada 29 ı̇lden 38 huzurevı̇ ve 2 gazı̇ takımı olmak üzere toplam 42 takım yer aldı. Final müsabakalarında finalistlerle birlikte bocce oynayan Bakan Selçuk, şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Diriliş Ertuğrul kadrosuna sürpriz isim dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul kadrosuna sürpriz isim dahil oldu
Muhterem Nur: Ne olmuş Müslüm bana bir, iki tokat atmışsa?

İLİŞKİLİ HABER

Muhterem Nur: Ne olmuş Müslüm bana bir, iki tokat atmışsa?
Usta isim Cüneyt Kosal vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta isim Cüneyt Kosal vefat etti!

BİR YORUM YAPIN 0