Kayak yapmaya nereye gidilir?

Siz de kış mevsimine doyamayanlardansanız ve ufak bir kaçamak yapıp hafta sonunda bile gidebileceğiniz en güzel ve rahat alkolsüz otel seçeneklerini sizler için araştırdık. Muhafazakar kesimin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği kayaklı otel yerlerinin ayrıntıları haberimizde...

Buz gibi dondurucu soğukta muhteşem bir tatil yapmak aynı zamanda kış aylarının tadını çıkarmak, ailecek hep birlikte mutlu bir tatil yapmak istiyorsanız haberimiz tam size göre... Hazırladığımız bu haberde ailecek veya dostlarınızla beraber kış tatiline çıkmaya ne dersiniz?

Kayak tatili

Kayak tatili

Muhafazakar kesimin gitmek istediği ancak konaklama yerinde alkol bulunduğundan dolayı çoğu zaman o mekana gitmeyi tercih etmeyenlere özel alkolsüz en mükemmel otelleri sizler için keşfettik.

kış tatili

kış tatili

- KIŞ TATİLİNDE GİDİLEBİLECEK EN İYİ ALKOLSÜZ MEKANLAR -

1. Ramada Resort Erciyes / KAYAK OTEL

Ramada Resort Erciyes

Ramada Resort Erciyes

Erciyes'te bulunan Ramada Otel, 32 farklı kayak pisti ile gelenleri görkemli bir alan sunuyor. Son teknoloji teleferik sistemi sayesinde birbirinden güzel fotoğraf çekebileceğiniz Ramada Otel şehir merkezine yakınlığıyla da kısa sürede ulaşabilirsiniz. Konforlu yatakları ve doğa manzaralı odalarıyla çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Doğa ile başbaşa olan Ramada Otel'de cafe, bilardo, balo ve özel gün salonları, kapalı havuzlar aynı zamanda fitness merkezi de bulunuyor.

2. BOF Hotels Uludağ Ski & Conv. Resort / ULUDAĞ

BOF Hotels Uludağ Ski & Conv

BOF Hotels Uludağ Ski & Conv

Kar tatilinin keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz Bursa'nın Uludağ'ında bulunan BOF Hotels Uludağ Ski & Conv. Resort, ailecek tatil yapmak isteyenlerin ilk adresi. Lüks restorasyonu aynı zamanda odalarda bulunan konseptlerle kusursuz bir tatil yapabilirsiniz.

3. Kayı Snow Hotel / KARS

Kayı Snow Hotel

Kayı Snow Hotel

4. Amalia Erciyes Boutique Hotel / KAYSERİ

Amalia Erciyes Boutique Hotel

Amalia Erciyes Boutique Hotel

15 tatil için gidilebilecek yakın rotalar

İLİŞKİLİ HABER

15 tatil için gidilebilecek yakın rotalar

BİR YORUM YAPIN 1

mpt76 3 yıl önce

siteniz harika