Başkan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Uzun süredir aktif olmayan Instagram hesabını Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yeniden kullanmaya başlayan Emine Erdoğan, paylaşımında kamera kullandığı bir fotoğraf ile Myanmar ziyaretinde gazeteciler kendisini görüntülerken çekilen bir fotoğrafa da yer verdi.

Emine Erdoğan, fotoğrafların altında şu mesajı paylaştı:

"Dünyanın dört bir yanında zor şartlar altında doğru, tarafsız, gerçek ve etik habercilik görevini yerine getirerek vatandaşların haber alma hakkını her koşulda gerçekleştiren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım. Kameramanından muhabirine, fotoğrafçısından editörüne bütün basın emekçileri, bizlere ulaşamadığımız dünyaların pencerelerini açıyor. Her birine gönülden teşekkür ediyorum."

Emine Erdoğan 'Sporla Kal Güvende Kal' projesi için konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Sporla Kal Güvende Kal' projesi için konuştu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0