Başkan Erdoğan'dan ödül töreninde Amir Ateş'ten özel istek!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen "2018 Yılı Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri" töreninde Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Emin Ongan Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar Amir Ateş'ten özel bir parça istediğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri töreninde şaşırtan bir olay yaşandı. Başkan Erdoğan'ın konuşmasından önce sahneye çıkan Ongan Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Bestekar Amir Ateş, Türk sanat musikisinden parçalar söyledi. Ateş, konserini bitirdikten sonra sahneden inmek istedi.

Başkan Erdoğan

Başkan Erdoğan

Bu sırada arayan giren Başkan Erdoğan, usta sanatçıdan bir parça daha okumasını istedi. Erdoğan'ın bu isteği kırmayan usta sanatçı, bir parça okudu. Konserini bitirdikten sonra Erdoğan, Ateş'e teşekkür etti.

Kral TV kapanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kral TV kapanıyor!
Netflix'den Muhafız hayranlarına müjde!

İLİŞKİLİ HABER

Netflix'den Muhafız hayranlarına müjde!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0