Sevgi evlerinde büyüleyen Merve'den büyük başarı! Bakan teşekkür etti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Fransa’nın Nice kentinde yapılan 9. Uluslararası Flüt Yarışmasın’nda ikinci olan ve devlet koruması altında yetişen Merve Başoğlu’nu tekrik ederek gurur duyduğunu söyledi.

Fransa’nın Nice kentinde yapılan 9. Uluslararası Flüt Yarışmasın’nda ikinci olan Merve Başoğlu, devlet koruması altında yetişen başarılı bir müzisyen olman yolunda ilerliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'da tebrik ettiği Başoğlu, kendi gibi sevgi evlerinde büyüyenlere örnek oluyor. Bakan Selçuk, ‘Merve’yi canı gönülden tebrik ediyorum. Merve, uluslararası müzik yarışmalarında, yan flüt alanında aldığı derecelerine bir yenisini daha ekledi.’ dedi. Bakanlığın ve TOBB’un sağladığı burs ile Başoğlu’nun eğitimine 2017 yılından bu yana Fransa'da devam ettiğini belirten Bakan Selçuk, Merve’nin koruma altındaki çocuklar için örnek bir isim olduğunu da belirtti. Selçuk; ‘Kızımıza verdiği destek ve inanç için Emine Erdoğan Hanımefendi’ye de ayrıca teşekkür etmek isterim. Merve’nin bu başarısında Hanımefendinin etkisi çok büyük’ diye konuştu. 

Merve Başoğlu

Merve Başoğlu

"EMİNE ERDOĞAN SAYESİNDE HAYALLERİM GERÇEK OLUYOR"

Aldığı her derecenin müzik yolculuğunda kendisini motive ettiğini söyleyen Merve Başoğlu, kendisini bu yolculuğunda destekleyenlere teşekkürlerini iletti. Başoğlu, yarışma sonrası şunları söyledi: “Yan flütü ilk kez İlkokul öğretmenim çalarken görmüştüm. Görünüşü, duruşu o kadar güzeldi ki çalmayı çok istedim. Sevgi Evleri açıldığında da ilk ben girmiştim. Yeteneğimi geliştirmem için bana özel oda verildi ki bunu hiç unutamam.  Biz dokuz kardeşiz,  bu imkânı sağlamamız mümkün değildi. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde burslu okurken, Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan, hep hayalini kurduğum uluslararası standarttaki bir flütü bana hediye ederek çalışmalarıma büyük destek oldu. Yeni flütüm sayesinde müzik hocam Cem Önertürk ile yürüttüğümüz çalışmalarıma daha iyi motive oldum. Desteklendiğimi bilmek ve görmek beni çok mutlu etti. Bütün bu süreçte beni destekleyip yüreklendiren Bakanlığımıza ve eğitimime katkı sağlayan TOBB'a çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak hem üzerimde emeği olan herkesi mutlu etmek hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek eğitimime devam etmek en büyük idealim"

Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya ve Ali Atay evlendi!
Emir Bahattin Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Emir Bahattin Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0