Yemin dizisinin Emir'i Göberk Demirci 3. sezona dair merak edilenleri açıkladı!

Yemin dizisinin Reyhan karakteri yani Özge Yağız'ın ayrılığından sonra dizinin akıbeti oldukça merak edildi. Ayrıca koronavirüs nedeniyle çekimlerin erken paydos etmesi de hayranlarını bir hali üzmüştü. Ancak başrol oyuncusu Gökberk Demirci 3. sezona dair merak edilenleri açıkladı.

Günlük diziler arasında en çok izlenen ve iyi reytingler alan Yemin dizisinden arka arkaya gelen kötü haberler seyirciyi üzmüştü. Ancak Gökberk Demirci'nin son yaptığı açıklamalar hayranlarını sevidirdi. Özellikle Reyhan karakterine ne olacağı ya da yerine kimin geleceği soruları karşısında Demirci "Emir’i çok ağır ve zor bir dönem bekliyor buna eminim . Ağır bir dram bizi bekliyor sanırım. Fakat bir yandan da hayat devam ediyor ve malûm hayat sürprizlerle dolu. Bakalım zaman ne gösterecek… Başarılı, doğru bir şekilde yürümeye gayret ediyorum bu yolda. Fırsat verildiği, uygun görüldüğüm üzere. Evet 3. Sezonda Emir ile kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

3. SEZONDA BÜYÜK DEĞİŞİM!

Yemin dizisinin 3.sezonu için hazırlıklara başlandı. En çok merak edilen ise dizinin başrol oyuncusu olan Özge Yağız'ın canlandırdığı Reyhan karakteri 2. sezon finalinde ölmedi. Birçok izleyici Reyhan’ın ölmesini bekliyordu. Bu gelişme de ‘Acaba Reyhan rolünü bir başka oyuncu mu canlandıracak?’ sorusunun sorulmasına neden oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin yeni bölümleri çekilemedi. Ancak stokta hazır bekleyen bölümler fazla olunca, Mayıs ayına kadar dizi izleyicileri ile buluşabildi.

 3.sezon ile ilgili sorusunu yanıtlayan Emir karakterini canlandıran Gökberk Demirci, yeni sezon için şu detayı verdi: “Emir’i çok ağır ve zor bir dönem bekliyor buna eminim . Ağır bir dram bizi bekliyor sanırım. Fakat bir yandan da hayat devam ediyor ve malûm hayat sürprizlerle dolu. Bakalım zaman ne gösterecek… Başarılı, doğru bir şekilde yürümeye gayret ediyorum bu yolda. Fırsat verildiği, uygun görüldüğüm üzere. Evet 3. Sezonda Emir ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

Özge Yağız ile çok iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Gökberk Demirci,  diye“İyi ki partner olmuşuz” konuştu.

YEMİN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.  Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. 

Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da evine giren davetsiz misafirle değişir.  Şirket ortağı ve başarılı bir avukat olan Kemal, 5 yaşındaki kızıyla yaşayan bekâr bir babadır. Tüm dünyasını biricik kızı Masal üzerine kuran genç adamın, en büyük yarası ise kızının sessizliğidir. 3 yıl önce annesinin evi terk etmesiyle içine kapanan Masal, o günden sonra bir daha hiç konuşmamıştır.  Kemal de o günden sonra bütün kadınlara kalbinin kapılarını kapatmıştır. Ta ki güzeller güzeli Leyla bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye kadar. Leyla’nın davetsiz misafirliği, Kemal ve Masal için bir mucizenin kapısını aralar. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında…

Yemin dizisi

Yemin dizisi

YEMİN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut Yardımcı

Yönetmen: Kubilay Koçak Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz 

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi

Çiçek Dilligil'den yıllar sonra gelen "Çılgın Betiş"  itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Çiçek Dilligil'den yıllar sonra gelen "Çılgın Betiş" itirafı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 40

Emirsavas 1 yıl önce

Emirsavas kandil mesajı iyi Cuma Cumartesi Pazar beyan hanımkızırma

tuğba 3 yıl önce

Tuğba yıLmaz

Yuldas28 3 yıl önce

Reyhan karakteri devam etmeli yeni bir oyuncu olmalı çünkü yemin eden gilerde yeminin anlamı kalmaz ben narin Kemal için izliyorum zaten dizi bitmesin bana yeter bir de suna dikkat edin lütfen oyuncu kadrosu degidelim cok oldu munise hanim gitti yagmur sahbazova geldi lutfen

İsimsiz 3 yıl önce

Reyhan ın gitmesine sevindim çok yapmacık duruyor mimikleri gülüşü çok sahte bir türlü sevemedim

Toplam 3 beğeni

canan kara 2 yıl önce

evet.katılıyorum.soradan oynadığı dizilerde de öyleydi.ikiksi de erken final yaptı zaten.

Toplam 0 Beğeni

kabe 3 yıl önce

ben reyhaninda emirinde diziden gitmesini istemiyorum cunku ben ikisinide coooooooooook sewiyorum

Toplam 7 beğeni

Betül Dorukoğlu 3 yıl önce

Bende ikisinide çoöoooooooookk seviyorum gitmesin Reyhan

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun