İngiltere'de tarihe geçecek olay! Anne karnından alınan bebek...

İngiltere'de yaşayan hamile bir kadın omurga rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldı. Anne rahminde olan 24 haftalık bebek rahimden alınarak, ameliyat sonrasında tekrar yerleştirildi.

İngiltere'de yaşayan Bethan Simpson isimli bir kadın,  24. haftasında bebeğinin bir omurga rahatsızlığı olan spina bifida yaşadığını öğrendi.

Bebek bu rahatsızlıkla dünyaya gelmesi halinde sinirlerinde güçlük yaşayabilirdi. Hatta yetişkinlik çağında da sürebilecek bir yürüme bozukluğuyla da karşılaşılabilirdi. Riskler arasında olası bir felç durumu da söz konusuydu. Tek çözüm ise ameliyat oldu.

Anne rahminden çıkarıp ameliyat edilen bebek daha sonra rahme geri yerleştirildi.

Engin Akyürek: Çok heyecanlıyız

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akyürek: Çok heyecanlıyız
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0