Yemin 12. bölümünde neler olacak?

Kanal 7'in yeni fenomen dizisi olan Yemin'inde heyecan devam ediyor. Cavidan ve Cemre Reyhan'a büyük bir tuzak hazırlamaktadır. Reyhan bundan habersiz Emir'in eşi olarak ilk davete hazırlanma heyecanındadır.

Reyhan, Emir’in eşi olarak bir davete çağırılır. Davet için hazırlanan Reyhan çok heyecanlıdır. Ancak Cavidan ve Cemre’nin planının farkında değildir. Reyhan’ın masumluğuna inanan Emir, yeni bir oyunla karşı karşıyadır. Masal’ın iyiye gittiğini gören Kemal, Leyla’ya bir teklifte daha bulunur; fakat beklenmediği bir tepkiyle karşılaşır. Leyla’nın herkesten sakladığı bir sırrı vardır. 

YEMİN DİZİ

YEMİN DİZİ

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

DİZİNİN HİKAYESİ:

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

YEMİN KADROSU

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan

Mut Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz Proje-Hikâye:

Nazmiye Yılmaz Yapım: Karamel Yapım Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez Müzik:

Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi 

BİR YORUM YAPIN 0