Engelsiz Yaşam ve Özel Eğtim merkezi açılışını  Emine Erdoğan yaptı

Gaziantep’te Engelsiz Yaşam ve Özel Eğitm Merkezi’nin açılışına Emine Erdoğan katıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Engelsiz yaşam merkezinin etkinliğine katıldı. Belediye başkanı Fatma Şahin ve vatandaşlarla beraber gerçekleşen etkinliğe hükümetin yaptığı çalışmalar konuşuldu.

Emine Erdoğan konuşmasında "Sürekli altını çizdiğimiz bir şey var. Bizim belediyelerimiz gönül belediyeciliği yapıyorlar. Gönül belediyeciliği demek, vatandaşlarımıza kurum kimliği ile yaklaşan bir merci olmaktan öte onlara adeta yakın akraba olmaktır. Herkesin dar zamanlarda gidecek bir adresi, çalacak bir kapısı olduğuna güvenmesidir. Kimseye kendini bir köşede unutulmuş hissettirmemektir. Gönül belediyeciliği, gönülleri kazanmak, gönülleri yapmak, gönülleri hoş tutmak demektir. İnsan hayatının her alanına hizmet götüren, kırılgan noktaları sevgi, iyi niyet ve samimiyetle kuvvetlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyemizi tebrik ediyorum." dedi.

Down sendromlu Zümra'yı sevindiren sürpriz!

İLİŞKİLİ HABER

Down sendromlu Zümra'yı sevindiren sürpriz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0