Down sendromlu Zümra'yı sevindiren sürpriz!

Down sendromlu çocuklar için ESEV Moral Timi'nin şarkılarıyla eğlenceli ortamda kutlama yapıldı. "Down Sendromu Farkındalık Günü"nde down sendromlu Ahsen Zümra'nın doğum günü kutlandı. İşte, haberin ayrıntıları...

Esenler'de oturan iki buçuk yaşındaki down sendromlu Ahsen Zümra, ilçede oturan down sendromlu arkadaşlarıyla beraber güzel vakitler yaşadı. ESEV Moral Timi'nin palyaço gösterisinin yer aldığı etkinlikte, Ahsen Zümra için doğum günü pastası geldi. Ahsen Zümra'nın doğum gününde Başkan Amcası Mehmet Tevfik Göksu Ahsen Zümra'nın doğum gününü kutladı ve sürpriz hediyesi ile sevindirdi.

Down Sendromu Zümra

Down Sendromu Zümra

Program içeriğine ilişkin olarak down sendromlularla buluşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,"Esenler'de iki yüz civarında down sendromlu kardeşimiz var. Bu kardeşlerimizin yetmiş tanesi kayıtlı. Bu kardeşlerimize hayatın farkındalığını anlatacak, öğretecek işler yapmak bizim görevimizdir. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye her zaman hazırız. Esenler'de yeni proje kapsamında çok büyük bir 'Engelliler Külliyesi' projesi var. Bütün engelli kategorilerine göre özel departmanlar olacak. Bu merkezde 'İkame Annelik' merkezi kuracağız. Hem bu kardeşlerimizin hem de ailelerinin daima yanında olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu

Engelsiz Yaşam ve Özel Eğtim merkezi açılışını  Emine Erdoğan yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Engelsiz Yaşam ve Özel Eğtim merkezi açılışını Emine Erdoğan yaptı

BİR YORUM YAPIN 0