2019 en farklı nikah hediyelikleri

Düğün için hazırlanan çiftlerin listelerinde başında yer alan ihtiyaçlar arasında nikah şekeri vardır. Nikaha gelen davetliler için özenle seçilen nikah şekeri modelleri her yıl farklı farklı seçenekler ile karşımıza çıkıyor. Çerçeveden mumluğa, dolap süsünden kaktüse kadar birçok seçeneği bulunan nikah şekerinin 2019 yılına özel modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

Dünyanın hemen hemen her yerinde nikah şekerleri gelenek olarak verilir. Evlilik anısı olarak adlandırılan nikah şekerleri yenmek amacıyla değil bir anının kalması amacıyla verilir. Eski yıllarda buzdolabına asmak için kullanılan magnetler ve içerisine akide şekeri modelleri vardır. Ancak teknolojinin gelişmesi ve yılların geçmesiyle beraber bu modellere binbir çeşit eklendi. Neredeyse akide şekerleri tarih oldu denilebilir. Nikâh şekerlerinin içinden şeker çıkmaması ise son dönemlerin modası haline gelmiş durumda. Çünkü nikah şekerinin amacı şekerin yenilmesi değildir. Şeker yerine içine lavanta konulan nikah şekerleri daha fonksiyonel yapılarda seçiliyor. Deniz kabuğundan mumluklara, biblolardan cam ürünlere kadar birçok malzemeden nikah şekeri yapılabiliyor. Hatta kuş tüyü bile en çok kullanılan malzemeler arasında yer alıyor. Misafirlerin elinin boş dönmesine izin vermemek ve yaşanan güzel anları bir figür ile saklamak için verilen nikah şekerlerinin 2019 modellerini sadece yasemin.com'da bulabilirsiniz.

2019 nikah şekeri

2019 nikah şekeri

Nikah şekeri modelleri

Nikah şekeri modelleri

nikah şekeri nasıl seçilir

nikah şekeri nasıl seçilir

yeni model nikah şekeri

yeni model nikah şekeri

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0