Ünlü şarkıcıdan ABD'ye Filistin tepkisi: Utanç verici...

ABD'li şarkıcı Della Miles, sosyal medya hesabından Filistin'e destek veren bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda şarkıcı ABD'ye sert tepki verdi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Golan Tepeleri üzerinde İsrail'in egemenliğini resmen tanıdığını" ilan ederek başkanlık kararını imzalaması ve akşam saatlerinde İsrail güçlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi'ni vurmaya başlaması üzerine ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şunları paylaştı:

"Bu utanç verici ve haksız Amerikan kararından dolayı kim bilir kaç masum Filistinli çocuk ailelerinden kopacak? Golan Tepeleri'nin tek ve gerçek sahibi hiç şüphesiz Allah'tır. Allah sizinle beraber Filistin… Allah sabırlı olanları sever. Şimdi Filistin için sabırlı olmanın zamanı. Kalbim seninle atıyor Filistin."


Michael Jackson başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Miles, kısa bir süre önce ziyaret için geldiği Türkiye'de Müslüman olduğunu açıklamıştı.

Şahan Gökbakar, Roma belediyesine seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar, Roma belediyesine seslendi!
Acun'dan kızı Leyla ile selfie!

İLİŞKİLİ HABER

Acun'dan kızı Leyla ile selfie!
Çukur'da seyirciyi şaşırtan ayrılık

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'da seyirciyi şaşırtan ayrılık

BİR YORUM YAPIN 5

İzmir Kadir 5 yıl önce

Yürekli güzel kadın Sen den Allah razı olsun. Müslüman ve mazlum yanında demişsin yolun açık olsun. Filistin halkı ve bütün müslüman insanlar benim kardeşim dir.

Hiç Kimse 5 yıl önce

Müslümanlar olarak samimi ve dürüst olursak Allah onları birbirine düşürecektir kuşkunuz olmasın ama malesef dürüst ve samimi değiliz üç günlük dünyada üç kuruş menfaat için dürüstlüğümüzden ve samimiyetimizden ödün veriyoruz.

Misafir 5 yıl önce

Amim Allah senden razı olsun

Toplam 2 beğeni

ist 5 yıl önce

abd milletinden yüz milyonda bir insan çıkıyomuş demek,helal olsun.

Toplam 6 beğeni

mişmiş 5 yıl önce

Allah senden razı olsun.

Toplam 6 beğeni