AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin kimdir?

Cumhur İttifakı İstanbul Adalar Belediyesi Başkan adayı Özlem Öztekin Vural kimdir? 31 Mart yerel seçimlerinde Adalar Belediye Başkanlığı için yarışan Özlem Öztekin Vural'ın siyasi hayatı nasıl başladı? İşte Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural'ın hayatı!

Cumhur İttifakı AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı olan Özlem Öztekin Vural, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olarak başkanlık için yarışacak. Peki Özlem Öztekin Vural kimdir? Siyasi hayatına ne zaman başlamıştır? İşte Cumhur İttifakı AK Parti Adalar Belediye Başkan adayı Özlem Öztekin Vural'ın biyografisi!

ÖZLEM ÖZTEKİN VURAL KİMDİR?

1978 yılında İstanbul Adalar'da dünyaya geldi. İstanbul'un turistik ilçelerinden Adalar'ın yerlisi olan Özlem Öztekin, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Evli ve 1 kız çocuğu annesi olan Öztekin, siyasi hayatına 2004 yılında Adalar İlçe Başkanlığı'nda Halkla ilişkiler Birim Başkanlığı görevini üstlenerek başladı.

Özlem Öztekin Vural

Özlem Öztekin Vural

2007 yılında Adalar İlçe Başkanlığı'na getirildi. 2011 Genel Seçimlerinde İstanbul 1. Bölge 18. sıra Milletvekili adayı oldu. 2012 yılında İstanbul İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Öztekin, 2014 yılında İl Sekreterya Birim Başkanı oldu ve 5. Olağan Kongre'de yeniden İl Yönetim Kuruluna seçilerek bir kez daha Sekreterya Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Öztekin, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kimdir?
AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Fatma Özden Ay kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Fatma Özden Ay kimdir?

BİR YORUM YAPIN 0