İstanbul'da gezilecek sakin yerler nelerdir?

İstanbul'un kalabalığından kaçıp sığınabileceğiniz hatta kafa dinleyeceğiniz mükemmel sakin alanları sizler için araştırdık. Peki İstanbul'da gezilecek sakin yerler nelerdir? Kitap okuyacağınız, yürüyüş yapıp doğa ile bir bütün olacağınız tüm mekanlar haberimizin detayında...

Sonbahar mevsiminde İstanbul bir başka güzel oluyor. Haftasonları İstanbul'da vakit geçirmek isteyenler veya İstanbul'da olup da bir yerlere gitmekte kararsız kalanlar için rehber olacak mekanları sizler için sıraladık. Nezih ve sakin ortamların olduğu bu listede, hem hoş vakit geçirebilir hem de yeni yerler keşfetmiş olabilirsiniz. İstanbul'da haftasonu nereye gidilir? Mekan önerileri nerelerdir? Mekan önerileri için sayfamızın içeriğini takip ediniz...

 

 

İstanbul

İstanbul

SONBAHARDA İSTANBUL'DA GEZİLECEK YERLER

 

 

Beşiktaş Yıldız Parkı

Beşiktaş Yıldız Parkı

Beşiktaş merkeze yakın Yıldız Parkı, görselliği ile İstanbul'da sonbaharda gezilebilecek yerler arasında listenin başlarında yerini alıyor.

Pierre Loti- Eyüp

Pierre Loti- Eyüp

Eyüp'te bulunan Pierre Loti muhteşem manzarası ile haftasonu için alternatif mekan önerilerinden biri olabilir. Haliç köprüsünün kesiştiği yerlere kuş bakışı bakacağınız bir tepe düşünün. Pierre Loti'de bir çok restoran seçeneği olduğu gibi aynı zamanda da bol bol fotoğraf çekmek için bir çok kare yakalayabilirsiniz.

Belgrad Ormanı- Sarıyer

Belgrad Ormanı- Sarıyer

Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı, pek çok kartpostala konu olmuştur. Yemyeşil orman manzarası ve oksijeni bol havası ile şehirden uzaklaşmış hissiyatı almak isteyenlere birebir. Piknik alanı ve yürüyüş parkurları ile ilginizi çekebilir.

Beylerbeyi Mekanları

Beylerbeyi Mekanları

Beylerbeyi, Üsküdar ilçesine bağlı boğaz köprüsünün Anadolu yakası ayağında olan bir semttir. Burada bir çok sessiz sakin restoran ve kafe bulabilirsiniz. Beylerbeyi'ndeki halka açık Polis Evi haftasonu için ideal bir mekan önerisi olabilir.

Çengelköy- Tarihi Çınaraltı

Çengelköy- Tarihi Çınaraltı

Çengelköy'deki meşhur Tarihi Çınaraltı mekanında kahvaltıyı hiç denemediyseniz leziz ve dolgun kahvaltı menüsünü göz önünde bulundurabilirsiniz. Çengelköy'de çikolata evinde meşhur kremalı çikolata içmeden dönmeyiniz.

Büyükada

Büyükada

Prenses adası olarak bilinen 4 adanın en büyüğü olan Büyükada, diğer adalara nazaran daha çok turist ve ziyaretçi almaktadır. Adada bir çok konaklama seçenekleri olduğu gibi market, restoran gibi ihtiyaç duyulabilecek yerler mevcuttur. Kartal İskelesi'nden Büyükada'ya yolculuk 25 dakika sürerken Kadıköy'den Büyükada'ya 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Edirne Erikli'ye nasıl gidilir? Ne yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Edirne Erikli'ye nasıl gidilir? Ne yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0