En güzel ve genç muhtar dikkat çekiyor

Elazığ'da ikamet eden 28 yaşındaki Seda Gündoğan 10 yıllık muhtar rakibini yenerek en genç muhtar olmayı başardı. Gündoğan sadece muhtar değil aynı zamanda köydeki işlerini de yapıyor. Bu çalışkanlığı ile dikkat çekmeyi başardı.

Üniversite mezunu Seda Gündoğan, Elazığ merkezin en genç muhtarı oldu. 11 yaşında baba ve amcasını trafik kazasında kaybeden ve hayatın zorlukları ile çocuk yaşta uğraşan genç kadın 10 yıllık muhtar rakibini yenerek muhtar seçilmeyi başardı. 

seda gündoğan

seda gündoğan

Özel bir çağrı merkezinde çalışan Gündoğan, hafta sonları traktör sürüyor, inek sağıyor, keçi ve tavukları yemliyor. Yaptıkları ile herkese örnek olan genç muhtar, büyük ilgi topluyor.  

seda gündoğan

seda gündoğan

Gündoğan, "Ailemin ve komşuların teşviki ile böyle bir işe girdim. 3 adayla yarıştım. Biri mevcut muhtar adaydı ve 2 dönem yapmıştı. Diğeri de genç bir arkadaşımızdı biride bendim. Bayan olarak tek ben vardım. 110 oy alarak kazandım. Eski muhtar 94 oy aldı. Aramızda 16 oy vardı. Herkes destek verdi. Şuanda kazandım. Mazbatamı da alacağım. Elazığ’da 38 mahallede tek bayan ve en genç muhtarım" duygularını sözleri ile itiraf etti. 

Bengü'den doğum gününe özel paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den doğum gününe özel paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0