ELCID Global ile geleneksel tekstil sektörü teknolojiyle buluşuyor

ELCID Global, 28 yıllık sektör tecrübesini e-ticaret sitesine taşıyor. Tekstil sektörüne çalışma tekniklerinde yenilikler katmayı ve teknolojik gelişmeler konusunda öncü olmayı hedefleyen ELCID Global kişiye özel sipariş ile çalışıyor.

ELCID Global 1991 yılından bu yana tekstil sektöründe üreticiler ve markalar arasında aktif bir köprü görevi gördü. 2019 yılı itibariyle ELCID Global kumaş ve dikiş kalitesinden ödün vermeden ürettiği ürünlerini aracı firmaları ortadan kaldırarak tüketicisine sunuyor. 

ELCID Global tasarımlarında modern şehirli kadının rahatlık, şıklık ve sadeliğini ön plana çıkarırken maliyet fiyatına kıyafet satın almasını amaçlıyor. Ezbere dayanmayan hizmet anlayışıyla elcidglobal.com modern zamanların yoğun temposuna ayak uydurabilen her kadının gardırobunun vazgeçilmez parçalarını satışa sunuyor. 

ELCID Global; ‘‘Üreticiden son müşteriye kadar kumaşların bir giysi olması için uzun bir süreç vardır. Birçok aracı araya girer ve her aracı fiyatı artırır. Biz bu aracıyı teke indirmeyi hedefliyoruz,’’ diyor. 

En uygun fiyata en kaliteli kumaştan üretilen giyim ürünleri elcidglobal.com e-ticaret sitesinde makul fiyatlar ile alıcıya sunulmaya başlandı.

Geleneksel tekstil sektörünün modern dünyanın bir gerekliliği haline gelen teknoloji ile birleşmesi ile firma, 2010 yılından bu yana kurdukları e-ticaret sitesi hayallerine kavuşuyor.  Tasarımlarında ilham aldıkları iddialı ve pratik kadınların uygun fiyata ve her duruma uygun giyinmesini hedefliyor. 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0