İzmir Bayındır çiçek festivali turuna nasıl gidilir?

Çiçek üreticilerinin halka buluşturduğu birbirinden renkli Bayındır çiçek festivalinde, bahçıvanların elinden halka sunulan eğlenceli çiçek sergisi turuna katılabilirsiniz. Bayındır çiçek festivali ne zaman? Tur ile alakalı gerekli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz...

Çiçekseverlere ve eğlenceli ortam arayanlara göre bir organizasyon olan Bayındır çiçek festivaline ekonomik turlar eşliğinde katılabilirsiniz. Yüzlerce türde çiçeklerin oluşturduğu bu sergideki renk şöleninde Türkiye’nin dört bir yanından akın eden binlerce ziyaretçinin gözlerini kamaştıran üreticiler, ürünlerini pazarlama fırsatı da bulmaktadır. Festival boyunca düzenlenen konserler, gösteriler, yarışmalar ve benzeri etkinlikler sayesinde festival çok eğlenceli geçmektedir.

Bayındır çiçek festivali

Bayındır çiçek festivali

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ NEREDE?

Ekonomik turların festival güzergahına organize ettiği turlar mevcut olmaktadır. Turların kalkış yerleri İzmir çıkışlı olmak üzere; Girne ofis önü, Bostanlı iskelesi, Karşıyaka anıtı, Üç kuyular, Üç yol, Ege üniversitesi Acil konumu olarak belirlenmiştir. 

"ÇİÇEĞİN HİKAYESİ BAYINDIR'DA BAŞLADI"

Bayındır Çiçek festivali turu

Bayındır Çiçek festivali turu

 ‘‘Çiçeğin Hikayesi Burada Başladı’’ sloganıyla yola çıkan ve 1 ve 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bayındır Çiçek Festivali'ne sevdiklerinizle beraber gidebilirsiniz.

FESTİVALDE FİYATA DAHİL HİZMETLER 

Bayındır Çiçek Festivali'nde; lüks araçlarla ulaşım ve çevre gezileri ve profesyonel rehberlik hizmetleri fiyata dahil hizmet olarak belirlenmiştir.

Bayındır çiçek festivali

Bayındır çiçek festivali

FESTİVALDE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Bayındır Çiçek Festivali'nde; müze, ören yeri, milli park giriş ücretleri, kahvaltı ve öğle yemeği dahil değildir.

ÇİÇEK FESTİVALİNDE YAPILAN ETKİNLİKLER?

Festivalde animasyon eşliğinde düzenlenen etkinlikleri izleyebilir, keyifli yarışmalara dahil olabilir ve konserlere katılabilirsiniz. Sevdiklerinizle veya arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebilir, birbirinden mükellef çiçeklerin kokusuyla dolup taşan bu festivali münhasır bir anıya dönüştürebilirsiniz.

İzmir Çiçek Festivali

İzmir Çiçek Festivali

Birbirinden güzel çiçeklerin fotoğraflarını çekebilir sosyal medya hesabında paylaşabilirsiniz. Fotoğraf yarışmaları için de bu kareleri ayrıca değerlendirebilirsiniz.

Çiçek Festivali tarihleri

Çiçek Festivali tarihleri

KEYİFLİ GÜNLER :)

Tek başına seyahat edilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Tek başına seyahat edilecek yerler
Mayıs ayında gidebileceğiniz kısa süreli tatil rotaları

İLİŞKİLİ HABER

Mayıs ayında gidebileceğiniz kısa süreli tatil rotaları

BİR YORUM YAPIN 0