Ramazan ayında misafirlerinize sunabileceğiniz şık hediyelikler

Mübarek Ramazan-ı şerif ayı içerisinde artık 4. gündeyiz. Evlerimize sayısız misafir gelecek ya da biz onlara gideceğiz. Önceliğimiz de, iftar ve sahur davetlerimize gelen misafirlerimizi en güzel ve en özel şekilde ağırlamak. Gelen misafirleriniz için Ramazan ayına özel hediyelikler sunmak isteyebilirsiniz. Sizler için misafirlerinize sunabileceğiniz birbirinden şık hediyelikleri derledik. Detaylar haberimizde.

Ramazan ayı geldi. Evlerimizi Ramazan ayına hazırlamak için yoğun çabalar içerisindeyiz. Hem en özel iftar sofralarını hazırlamak istiyoruz hem de misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak. Bunu daha özel kılmaksa sizin elinizde. Örneğin gelen misafirlerinize birbirinden şık hediyelikler sunabilmeniz mümkün. Bu, misafirlerinizin kendilerini özel hissetmelerini sağlar. Peki onlar için neler sunabilirsiniz? 

Evi Ramazan ayına hazırlamanın yolları...

YASİN, CÜZ

Yasin, cüz

Yasin, cüz

Çoğunlukla bebek mevlütlerinde hediye olarak sunulan yasin ve cüz hediyelerini, Ramazan için evinize gelen misafirlerinize hediye edebilirsiniz. Tıpkı görseldeki gibi şık bir paket ve kurdele süslemesiyle. :)

SECCADE

Seccade modelleri

Seccade modelleri

Evinize gelen misafirleriniz için, özel olarak işlenmiş seccadelerinizden hediye edebilirsiniz. Kullanacakları zaman hep sizi hatırlayacaklardır ve onlar için hem manevi değeri hem de anlamı yüksek bir hediye olacaktır. 

Seccade temizliğinin nasıl yapıldığını öğrenmek için...

TESBİH 

Tespih modelleri

Tespih modelleri

Özellikle erkek misafirleriniz için hediye edebileceğiniz tesbihler de, Ramazan ayı açısından oldukça uyumlu bir hediye olacaktır. 

ŞAL, TÜLBENT

Şal, tülbent modelleri

Şal, tülbent modelleri

Şal ve tülbent hediyesi de tıpkı tesbih hediyesi gibi tam olarak Ramazan ayının ruhuna uygun bir hediye olacaktır. Hem de genç hanımlar için çeyizlerine ekleyebilecekleri özel bir manevi hediye olacaktır.

Ramazan ayında mutlaka gidilmesi gereken yerler

İLİŞKİLİ HABER

Ramazan ayında mutlaka gidilmesi gereken yerler
Anneler gününe özel hediye dekorasyon ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Anneler gününe özel hediye dekorasyon ürünleri

BİR YORUM YAPIN 0