İmam ve müezzinlerden unutulmaz musiki konser!

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinliğinde dün akşam unutulmaz anlar yaşandı. İmam ve müezzinlerden oluşan Esenler Elhan Topluluğu, seçkin musiki eserlerinden sundukları konserle gönüllere dokundu.

Esenler Belediyesi, "Ramazan Yeniden Diriliştir" konseptiyle düzenlediği etkinlikler kapsamında gerçekleşen "Anadolu'yu Mayalayanlar" programında, maneviyat sultanı Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri'ni anıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede Ali Tüfekçi yönetiminde Esenler'deki imam ve müezzinlerden oluşan Esenler Elhan Topluluğu bir konser verdi. Seçkin musiki eserlerinden örnekler sunan Esenler Elhan Topluluğu, dinleyenlerin gönüllerine dokundu.

Esenler Belediyesi

Esenler Belediyesi

Dörtyol Meydanı'nda Esenlerliler ile bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, Esenler'in tüm sokaklarında Ramazan'ın ruhunu yaşatmak için çalıştıklarını belirterek, "Esenler'de Ramazan bereketinin hissedilmesi için, Esenler'deki bütün kardeşlerimizle gönül birliği içinde bu Ramazan'ı ihya etmeye çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi Ramazan'da da ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında yer alıyoruz. Ülkemiz de yine mazlumların yanında yer alarak bu toprakların bereketini yeryüzündeki bütün insanlara ulaştırmanın hazzını yaşıyor" diye konuştu.

musiki kültür

musiki kültür

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0