Ankara'da iftar yapılabilecek mekanlar

Başkent Ankara'da ailecek hoş vakit geçirebileceğiniz ve iftar davetlerini sağlayabileceğiniz birbirinden sakin ve elit mekanları sizler için araştırdık. İşte, Ankara'da oruç açacağınız mekanlar...

Ankara denince akla Başkent gelmektedir. Başkent Ankara'da birbirinden nadide, nezih ve elit mekanlarda ailecek iftarınızı açabilir ve hoş vakitler geçireceğiniz anlara sahip olabilirsiniz. Ankara'nın doğusu, batısı, güneyi ve kuzeyi olmak üzere her yerine bağlı yaygın bir araştırma yaptık. Ankara'da nerede iftar yapılır? Ankara'da iftar yapacağınız mekanlar ve mekan önerileri nelerdir? İşte, sizlere özel bulduğumuz Ankara mekanları listesi...

Ankara

Ankara

ANKARA'DA İFTAR YAPACAĞINIZ MEKANLAR

Bahçelievler 7.cadde

Bahçelievler 7.cadde

Ankara'nın ünlü mekanlarından olan Bahçelievler'in işlek caddesi olan 7.cadde üzerinde iftar yapacağınız bir çok mekan önerisi bulunmaktadır. Arabaların cadde üzerinde yavaş yavaş ilerledikleri bu mevki kendinizi oldukça güvende hissettirecek.

Çankaya Atakule- Kuğulu Park

Çankaya Atakule- Kuğulu Park

Ankara'nın Çankaya mevkisinde bulunan gökdelen misali olan Atakule ve çevresinde yerler iftar yapmanız için ideal bir tercih olabilir. Yine Çankaya'da bulunan Tunalı Hilmi caddesi üzerindeki Kuğulu Park sizlere keyifli bir Ramazan akşamı yaşatacak. Bir çok restoran ve kafenin bulunduğu caddede orucunuzu açacak uygun bir mekan bulabilir daha sonra cadde boyunca gezintiye çıkabilirsiniz.

Çayyolu

Çayyolu

Yeni yeni kentleşmeye başlayan Çayyolu Ankara'nın merkezine yaklaşık 1,5 saat uzak kalan bir yerleşim yeridir. Yeşillikleri, villalarıyla gözde olan bu yerde ailecek keyifli bir iftar akşamı geçirebilirsiniz.

Altınpark

Altınpark

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Altınpark'ta hem eğlenceli bir ortama hem de leziz mi leziz bir iftar keyfine var mısınız? Çocuklarınızın oldukça mutlu olacağı ve eğlenecekleri mekanları, Altınpark alanına ait geniş otoparkı ve oldukça geniş arazisiyle iftar yapabileceğiniz bir çok restoran seçeneği bulabilirsiniz.

Hamamönü

Hamamönü

Eski zamanlarda mahalle aralarında masaların dışarı kurulduğu ve ramazan sofralarının hazırlandığı konsept ile Ramazan şenliğini ve ramazanın birlik ve beraberliğini bulacağınız Hamamönü, Osmanlı mahallesi olarak da adlandırılıyor. Ahşap evler, arnavut kaldırımlar ve nostaljik aksesuarlarla dolu olan bu mekan size eski ramazanları aratmayacak.

Kızılay- Yüksel Caddesi

Kızılay- Yüksel Caddesi

Ankara'nın merkezi olan Kızılay'da bir çok restoran seçeneği bulabileceğiniz gibi iftar yemeğinden sonra ailenizle birlikte Kızılay'ın meşhur Yüksel Caddesi ve çevresinde gezme fırsatı bulabilirsiniz.

Ulus- Gençlik Parkı

Ulus- Gençlik Parkı

Ankara'nın Ulus semtinde bulunan Gençlik Parkı, rengarenk akşamı ve muazzam görselliği ile Ramazan'a bir farklılık kazandırıyor. Eğlence parkının yanı sıra bir çok yeme içme mekanı ve kendine ait otoparkı da mevcut. İftardan sonra ailenizle birlikte su kenarında yürüyüşe çıkabilir ve su kenarında semaver keyfi yapabilirsiniz.

Ramazanda gidebileceğiniz en huzurlu yerler nerelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ramazanda gidebileceğiniz en huzurlu yerler nerelerdir?

BİR YORUM YAPIN 0