Müslüman olan şarkıcı Della Miles iftarını İstanbul'da yaptı

Kısa bir süre önce Müslüman olan Amerikalı sanatçı Della Miles, Bağcılar’da "Gönül Sofraları" adı altında geleneksel olarak düzenlenen sokak iftarına katıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına kısa bir süre önce Müslüman olan dünyaca ünlü ABD’li sanatçı Della Miles katıldı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın misafiri olarak programa katılan ünlü şarkıcı Azerbaycan Dostluk Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.




Ezanın okunmasına dakikalar kala vatandaşlara Türkçe olarak hitap eden ünlü sanatçı, “Afiyet olsun, hayırlı iftarlar” dedi.

'BÖYLESİNİ DÜNYADA GÖRMEDİM'

Heyecanlı olduğunu aktaran Miles, "Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bütün dünyayı dolaşıyorum ama böyle bir sahne hiç görmedim. Burada herkes bir vücut gibi sanki. Burada çok güzel çocuklar var, eğer çocuklar varsa sevgi de var demektir." şeklinde konuştu.



Miles, Avrupa'yı seyahat ettiğini ve konserler verdiğini ifade ederek, "Türkiye'yi gezmek istiyorum, planım var. Hatta 14 Haziran'da burada bir albümüm çıkacak. Türk mutfağını çok seviyorum. 'Adana Kebabı' ise favori Türk yemeğim." ifadelerini kullandı.



ABD’li sanatçıya yoğun ilgi gösteren 7’den 70’e herkes fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.


'SADECE TÜRKİYE'DE DEĞİL...'

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise Miles'i Bağcılar'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını aktararak, "Ramazan ayının güzelliği de burada. Sadece Türkiye'de değil Tüm İslam coğrafyasında oruç gibi güzel bir ibadetle devam ediyor." dedi.

Çağrıcı, Della Miles'e teşekkürlerini ileterek, Müslüman olduktan sonraki ilk ziyaretlerini Türkiye'ye yapmış olmasının ve ilk ramazanını Bağcılar'da kendileriyle geçiriyor olmasının ise ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

Acun Ilıcalı duyurdu: Şampiyon geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı duyurdu: Şampiyon geri dönüyor
Hadise takipçilerini uyardı! Dolandırılıyorsunuz...

İLİŞKİLİ HABER

Hadise takipçilerini uyardı! Dolandırılıyorsunuz...

BİR YORUM YAPIN 18

dedi annem 4 yıl önce

hazirandaki kaset projesi de olmasaymış iyiymiş :))))

Vn..... 4 yıl önce

Huzur islamda hayat geçici ölüm var rabbim orucunu kabul etsin inşallah

selim 4 yıl önce

ramazan ayı reklam yapma şov yapma zamanı değil , yıllardır şunu bir anlamadınız

belde 4 yıl önce

Allah selamet versin. Şahadeti kabul olur inşallah.

Mehmet 4 yıl önce

Hanım abla, islamın muamelat hükümlerini unutma, tesettüre de gir inşAllah.

Yorumların Tümünü Okuyun