13 Mart 2020'de vizyona giren filmler

Türkiye'de sinema salonlarında bu hafta birbirinden ilginç konulu yerli ve yabancı olmak üzere çeşitli filmler beyazperdede izleyicileriyle buluşacak. Merakla beklenen filmler listesine bu hafta birbirinden ilgi çekici yeni filmler eklendi. İşte, sinemaseverleri mutlu edecek bu hafta vizyona girecek olan filmler...

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 4 film vizyona giriyor. Merakla beklenen film listeleri sinemaseverler için beyaz perdeye yansıyacak. Birbirinden farklı konu anlatımlarıyla izleyicileri perdeye kilitleyecek bu filmler 2019 yaz aylarına damga vuran filmler arasında olacak. Bu hafta vizyona yeni filmleri sizler için listeledik. İşte, sinemaseverlerin vizyona girmesini merakla beklediği, bu hafta vizyona girecek olan birbirinden ilginç film listeleri...

2019

2019

 VİZYONDAKİ FİLMLER

Bloodshot

Bloodshot

Vin Diesel'in başrolünde yer aldığı Bloodshot, bir çatışma sırasında öldürülen fakat nanoteknolojik yenilikleri üzerinde uygulayan bilim insanlarından olaşan gizli bir teşkilat tarafından hayata, birtakım özel güçlerle birlikte döndürülen Ray Garrison'ın, kendisini hayata döndürenlere bile güvenemeyeceği olaylar silsilesi içerisinde öldürülmüş olan karısının intikamını almaya çalışmasını konu ediniyor.

Araf 4: Meryem

Araf 4: Meryem

Gökhan Arı'nın yönettiği Araf 4: Meryem, çiçeği burnunda bir öğretmen olan Meryem ile aynı evde kaldığı arkadaşı Güzide'nin başlarından geçen garip olaylar sonrası yaşananları konu ediniyor.

Mürit - The Lodge

Mürit - The Lodge

Ich Seh, Ich Seh (Goodnight Mommy) ile yakın dönem korku sinemasının ilgi çeken yapımlarından birine imza atan sinemacılar Severin Fiala ve Veronika Franz'ın yönettiği The Lodge, evlenmek üzere olduğu Richard ve onun iki çocuğuyla birlikte sükunet vadeden tenha bir kasabada kış tatiline çıkan Grace'in, yakında üvey anneleri olacağı Mia ve Aidan ile samimi bir ilişki kurmaya çalıştığı sırada kaldıkları evde gerçekleşen ürkütücü olayları konu ediniyor.

İlk Aşk

İlk Aşk

Üretken sinemacı Takashi Miike'nin çektiği Hatsukoi, bir boksör ile aşık olduğu telekızın, bir gece boyunca Tokyo'nun yeraltı dünyasında yaşadıklarını anlatıyor.

Gölgelerin Aşkı - Above the Shadows

Gölgelerin Aşkı - Above the Shadows

Claudia Myers'ın yönettiği Above the Shadows, görünmez biri olarak hayatını sürdüren Holly'nin kendisini görebilen tek kişiyle tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

Kadın

Kadın

Yann Arthus-Bertrand ve Anastasia Mikova'nın yönettiği Kadın adlı belgeselde, elli farklı ülkeden kadın karakterlerin portrelerini gözler önüne seriliyor.

Bayi Toplantısı

Bayi Toplantısı

Çok Güzel Hareketler'de skeç oynayan  İbrahim Büyükak'ın hem yazdığı hem oynadığı Bayi Toplantısı filminin kadrosunda Onur Buldu ve Doğu Demirkol hayat veriyor. Büşra Pekin, Safa Sarı ve Müfit Kayacan gibi isimler var. Gülmeye doyamayacağınız filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor.

GÖRÜNMEZ ADAM

GÖRÜNMEZ ADAM

Görünmez Adam filmi, zengin bir bilim insanı olan eşinden kendisine taciz ve şiddet uyguladığı için boşanan Cecilia Kass'in, eşinin intiharı sonrası kendisine yüklü bir miras bıraktığının bildirilmesiyle yaşadığı olayları çevresine kanıtlama ve bu durumdan kurtulma mücadelesini anlatıyor.

Zengo

Zengo

Sosyal medyada canlandırdığı Zengo isimli karakter, reklam filminden sonra, Şahan Gökbakar’ın destediğiyle macerasını sinemaya taşıyor. Şahan Gökbakar ve Müge Manuş’un yönetmen koltuğunu paylaştığı filmde ziyadesiyle görmemiş bir kadın olan Zerrin’in ünlü bir modacı olma hayalinin yol açtığı komiklikler konu ediliyor.

Yokuş Aşağı

Yokuş Aşağı

Eşi ve çocuklarıyla kış tatili için Fransız Alpleri’ne giden Tomas’ın yaşadığı trajikomik olayları konu alan film bu kez Hollywood tarafından çekildi.

Seberg

Seberg

Benedict Andrews imzalı film, 40 yıllık hayatında başı beladan kurtulmayan güzel kadının hikayesini anlatıyor. Kimselere benzemeyen bir güzelliğe sahip Seberg’i ünlü oyuncu Kristen Stewart canlandırıyor.

Mendilim kekik kokuyor

Mendilim kekik kokuyor

Anadolu kasabasında gönülleri Elif'e düşmüş olan Hasan ile amcasının oğlu Yusuf'un, Çanakkale savunmasına çağrılmalarıyla birlikte yaşadıklarını anlatıyor. Hüseyin Özden ve M. Hakan Kurşun yönetmen koltuğunu paylaşıyor.

Tamircikler Robotçuklara

Tamircikler Robotçuklara

Rusya yapımı animasyonda Tamirciklerin lideri Profesör Eugenius ile kendisine Robotçuklar adını verdiği minik yardımcılar üreten mucit Erika’nın mücadelesi anlatılıyor.

Sabit Kanca: Son Soru

Sabit Kanca: Son Soru

Sabit Kanca filmi; başarılı olduğu yarışma hayatını geride bırakan Sabit Kanca'nın, bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan Zeki’nin iyileşebilmesi için soruların karşısına son kez çıkmasını konu ediniyor.

Maden suyu ile çiçek sulama faydalı mı? Çiçek sulama teknikleri...

İLİŞKİLİ HABER

Maden suyu ile çiçek sulama faydalı mı? Çiçek sulama teknikleri...
Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

İLİŞKİLİ HABER

Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri
Demet Akalın koronavirüsten karantinaya alındı iddialarına yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın koronavirüsten karantinaya alındı iddialarına yanıt

BİR YORUM YAPIN 0