Kuaför Hüseyin Polat, 2019'un saç trendlerini anlattı

Ünlü kuaför Hüseyin Polat, 2019’un saç trendlerini ve kadınların saçlarını kullanırken yaptığı hataları anlattı.

Ünlü kuaför Hüseyin Polat, 2019'un saç trendlerini ve kadınların saçlarını kullanırken yaptığı hataları anlattı. Polat, “Benim için moda yakışandır, kişinin yüz, göz, ten rengine ne yakışıyorsa odur. Türk kadınları illa ölmeden bir kez sarışın olayım diyor, bu yanlış. En kötü şey evde düzleştirici ve maşa kullanımı saçı berbat ediyor” dedi.

Birçok ünlü ismin saçlarını emanet ettiği kuaför Hüseyin Polat, 2019'un saç trendlerini ve kadınların saçlarını kullanırken yaptığı hataları anlattı. Saçlarda sağlıklı bir görünüme kavuşmanın yolları hakkında bilgi veren ünlü kuaför Polat, kadınların yüz şekillerine göre saçlarına model verdirmesi gerektiğini belirtti. Birçok yarışmada önemli dereceler ve kupalar elde eden başarılı kuaför Polat, düzleştirici ve maşa kullanımın saçlara verdiği zararı dile getirdi. Polat, bu yıl omuz boylarında saçların yoğun olduğunu dile getirirken Türk kadınlarının saçlarını sarı renkte kullanma ısrarına dikkat çekti.

hüsyein polat

hüsyein polat

"TÜRK KADINLARI SARIŞIN OLMAK İSTİYOR"

Kadınların saçlarında yaptığı hatalara dikkat çeken tecrübeli kuaför Polat, “Kesimde de kadınların yaptığı hatalar var. Yüz şeklini tanımadan kestiriyorlar, çenemiz küçükse ya da büyükse ona göre modeller tercih etmeliyiz. Esmer tenliyseniz dipten sapsarı yaptırıyorsanız olmaz. Türk kadınları illa ölmeden bir kez sarışın olayım diyor. Yakışsa da yakışmasa da bu yanlış. En kötü şey evde düzleştirici ya da maşa kullanımı saçı berbat ediyor. Boyadan bile daha kötü, sıcak bir demiri alıp saça yapıştırıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bitkisel yağlarla zeytinyağı, argan yağı gibi yağlarla bakım yapabilirler. Saçın sorunu bilip ona göre hareket etmek lazım. Katıldığım bir sürü birinci olduğum, derece aldığım yarışmalar oldu. Yurt dışına gidip eğitim veriyorum, yakın zamanda Viyana'daydım. Geçtiğimiz ay İzlanda'daydım 3 bin tane kuaför birlikte çalıştık” dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0