İstanbul'da en iyi park ve bahçeler

Temmuz ayları ve Ağustos aylarının aşırı sıcağında İstanbul'da kaldınız mı? Tatil düşüncenizi şimdilik erteliyorsanız, yapılması gereken en güzel etkinlik şüphesiz serin botanik parkları olacaktır. Botanik parklar ve bahçeler yönünden zengin olan İstanbul'da tatil eksikliğini hiç yaşamayacaksınız. Peki, İstanbul'daki botanik parklar nerelerde bulunmaktadır? İşte, botanik park önerileri...

İstanbul'da gezilmesi ve görülmesi gereken yeşillik alanlar mevcuttur. İstanbul'da arayıp da bulamadığınız yeşilliklerin bol olduğu ve yayla havası gibi serin yerler mi var? Sizlere tavsiye edeceğimiz, ailelerinizle veya tek başınıza gidebileceğiniz doğal yaşam önerilerini sizler için derledik. İstanbul'da yemyeşil alanlar nerelerdir? İstanbul'da doğal yaşam alanları var mıdır? Varsa nerelere gidilmelidir? Merak ettiğiniz soruların yanıtları için haberin alt sayfasına göz gezdiriniz...

İstanbul

İstanbul

İSTANBUL'DA DOĞAL YAŞAM ALANLARI

Maçka Demokrasi Parkı

Maçka Demokrasi Parkı

Şehrin merkezinde yer alan yemyeşil Maçka Parkı, Harbiye’de bulunuyor. Demokrasi Parkı’nın içinde spor alanı, çocuk parkı, yapay havuzlar ve mekanlar var. 

Ulus Parkı

Ulus Parkı

Hem boğaz keyfi yapmak isteyenlere hem de yeşilliğin tadını çıkarmak isteyenler Ulus Parkı, muhteşem bir tercih olacaktır. Sevdiklerinizle yürüyüş ve çay keyfi yapabilirsiniz.

Validebağ Korusu

Validebağ Korusu

Kadıköy ilçesinde bulunan Koşuyolu; Üsküdar’ın Altunizade ve Barbaros mahallelerini birleştiren Validebağ Korusu’nda 40’ın üzerinde ağaç ve bitki türü bulunmaktadır.

Fenerbahçe Parkı

Fenerbahçe Parkı

Kadıköy Fenerbahçe’de deniz kenarında olan Fenerbahçe Parkı’nın içinde yemek yiyip bir şeyler içebileceğiniz mekanlar mevcuttur. Hafta sonunu buraya giderek değerlendirebilirsiniz.

Riva Elmasburnu Tabiat Parkı

Riva Elmasburnu Tabiat Parkı

Muhteşem manzarasıyla bir tabiat parkı olan Elmasburnu, İstanbul'un Beykoz ilçesinin kuzeyinde, Karadeniz kıyısında, Riva köyünün doğusunda yer almaktadır. Yaz tatilinizi Riva'nın köylerinde sessiz sakin geçirebilirsiniz.

Kaliteli bavul nasıl anlaşılır? Kaliteli valiz analizi

İLİŞKİLİ HABER

Kaliteli bavul nasıl anlaşılır? Kaliteli valiz analizi
Koreliler ve Asyalılar Türkiye'ye akın etti!

İLİŞKİLİ HABER

Koreliler ve Asyalılar Türkiye'ye akın etti!

BİR YORUM YAPIN 0