Instagram'dan şok karar! Instagram'a ne oluyor? Instagram kapanacak mı?

Dünyanın en çok tercih edilen uygulamalarından biri olan Instagram için şaşırtan bir karar verildi. Uygulama içerisinde yapılan değişikliklerle birçok özellik tarihe karışıyor. Peki Instagram'a ne oluyor? Instagram'daki büyük değişiklik ne? İşte Instagram ile ilgili tüm ayrıntılar.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından Instagram, tüm kullanıcılarına büyük tepkiler verdiren bir karara imza attı. Instagram, kullanıcıların fotoğraflarının altında bulunan beğeni sayılarını kaldırmaya başladı. Instagram'ın bu yeni kararı 7 ülkede test edilmeye başlandı. Ancak kullanıcılar bu duruma tepkili.

instagram

instagram

Instagram'ın bu yeni uygulamasına göre artık kullanıcılar, takip ettikleri kişilerin fotoğraflarını kaç kişinin beğendiğini göremeyecek. Bu sayıyı görebilen sadece fotoğrafı paylaşan kişi olacak. 

Instagram'ın bunu yapmasındaki amaç olarak, kullanıcıların beğeni ve görüntülenme baskısı yaşamadan yalnızca içeriğe odaklanmasını sağlamak. Ancak kullanıcılar aynı görüşte değil.

instagram delete

instagram delete

Öyle ki geçtiğimiz günlerde Twitter'den Instagram Delete şeklinde bir TT çalışması bile başlatıldı. Instagram ise bu konuda geri adım atmamakta kararlı duruyor.

Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!
Zuhal Olcay'ın cezası onandı

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Olcay'ın cezası onandı

BİR YORUM YAPIN 0