Instagram fotoğrafları nasıl güzel nasıl çıkar? Fenomenlerin en iyi fotoğraf programları

Instagramda yayınlanan birbirinde muhteşem görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayan en kaliteli fotoğraf filtrelerini içeren fotoğraf düzenleme programlarını sizler için araştırdık. Instagram fenomenlerin kullandıkları fotoğraf uygulamaları! Instagram'da en kaliteli filtre olan fotoğraf düzenlemeleri hangileri? Fenomenlerin en çok tercih ettiği Instagram fotoğraf düzenleme uygulamaları...

Fotoğraf severlerin sosyal medya platformunda en çok kullandığı sitelerden birisi olan Instagram hesabında kusursuz güzellikte çekilen fotoğrafların sırrını merak ediyor ve nasıl yapıldığını öğrenmek için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz! Profosyonel makinelerde kayda alınan görüntülerin haricinde telefonla çekilip daha sonrasında photoshop uygulanarak tıpkı profosyonel makineden çekilmişcesine net ve kaliteli görüntüleri çıkarmak uğraştırıcı bir iş gibi görünse de telefonlara indirilebilecek kaliteli fotoğraf uygulamalarıyla beğeni sayısını arttırabilirsiniz. Neredeyse tüm Instagram fenomenlerin büyüleyici güzellikte yayınladığı fotoğrafların hilesi bazı programlarda saklı! Instagram'da gördüğünüz harikulade görüntülerin sayısını arttırmak ve takipçi sayınızı arttırmak istiyorsanız, havalı fotoğraf çekimleri için indirebileceğiniz fotoğraf uygulama önerilerini sizler için derledik. Peki Instagram'da en çok kullanılan fotoğraf filtreleri neler? Instagram fenomenlerin kullandıkları fotoğraf programları neler? Bloggerların kullandığı fotoğraf program isimleri neler? Fotoğraf eskitme efektleri hangi programlarda var? İşte Instagram için en iyi fotoğraf uygulamaları...

en iyi ınstagram fotoğraf düzenleme uygulamaları

en iyi ınstagram fotoğraf düzenleme uygulamaları

1- SNAPSEED

Profosyonel görünümlü fotoğraflar ortaya çıkarmak için telefonunuza indirebileceğiniz muhteşem bir uygulama olan Snapseed, özellikle de selfie çekimli fotoğrafların üzerinde oynamak için gayet ideal bir programdır. Kafa karıştırmayıp oldukça kolay bir uygulama olan snapseed ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.

Hem android hem de iOS tabanlı telefonlara ücretsiz indirebilirsiniz.

2-MEXTURES

Hareketli fotoğraflarda netliğin daha düzgün oturabilmesi için tercih edebileceğiniz mextures uygulamasında başarılı vintage efektleri mevcuttur.

iOS tabanlı mobil cihazlara indirilebilir, bazen ücretsiz indirilebiliyor.

3- ROOKİE CAM

Tabiatın güzelliğini gözler önüne sermenizi sağlayan bu fotoğraf uygulaması ile ortaya güzel bir iş çıkarabilirsiniz. Tek bir alanı vurgulayarak ön plana çıkarabilirsiniz.

TIKLA OKU: BALATIN EN GÜZEL FOTOĞRAF ÇEKİM MEKANLARI

Instagram fenomenlerin kullandığı fotoğraf uygulamaları

Instagram fenomenlerin kullandığı fotoğraf uygulamaları

4- 1967 - VİNTAGE FİLTERS

Takipçilerinizi eski zamanlara götürmek istiyorsanız fotoğraflarınızda uygulayabileceğiniz vintage filtreleri fotoğrafınıza çok hoş bir görünüm katacaktır.

5- LİGHTROOM

Yerli ve yabancı olamk üzere pek çok tanınmış kişinin Instagram fotoğraflarını editlerken kullandığı Lightroom, fotoğrafları profosyonelleştirme de kusursuz bir etkiye sahiptir. Uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz fakat uygulama içinde sınırlandırmalar bulunmaktadır.

6- VSCO

Çok kolay bir şekilde fotoğraf düzenleme imkanı sağlayan Vsco, Instagram fenomen ve bloggerlar tarafından ele geçirilmiş bir programdır. En popüler fotoğraf uygulamalarından biri olan VSCO, filtre imkanıyla fotoğrafları HDR fotoğraflardan daha iyi sonuç verebiliyor. 

BİM'den 5-6 Ocak tarihlerinde alınabilecek elektronik ürünler!

İLİŞKİLİ HABER

BİM'den 5-6 Ocak tarihlerinde alınabilecek elektronik ürünler!

BİR YORUM YAPIN 0