Sanatçılar Diyarbakır Anneleri'nin yanında!

Aralarında Hülya Koçyiğit, Hasan Kaçan, Muazzez Ersoy, Gülben Ergen, Yavuz Bingöl ve Hazım Körmükçü'nün bulunduğu bir grup sanatçı, Diyarbakır annelerine destek olmak için Diyarbakır HDP İl Binası önündeki direnişe katıldı. Sanatçılar, annelere destek mesajlarını buradan da yinelediler.

Sayıları her geçen gün artan, evlatları için nöbet tutan Diyarbakırlı annelere bugün, bir grup sanatçı tarafından destek ziyareti yapıldı. Hülya Koçyiğit, Hasan Kaçan, Muazzez Ersoy, Gülben Ergen, Yavuz Bingöl ve Hazım Körmükçü gibi isimlerin bulunduğu grup, HDP Diyarbakır İl Binası önünde yer alan anneler ile birlikte nöbet tuttular.

diyarbakır anneleri

diyarbakır anneleri

Sanatçılar, evlatları için nöbet tutan annelere desteklerini yinelediler. Hülya Koçyiğit canlı yayında, 'Onlar bir çığlık attılar 'Evlatlarımızı istiyoruz' diye. Bu çığlığı bütün dünya duysun.' açıklamasında bulundu.

hülya koçyiğit

hülya koçyiğit

Hasan Kaçan ise, 'Anneler çocuklarını istiyorlar. Ve çocuklarının dağa buradan kaçırıldıklarını biliyorlar. O yüzden adres burası diyerek eylem yapıyorlar... Annelerin gözünden akan bir damla yaş insanı ayakta tutmaz, insanı yer ile yeksan eder. Bunu görecekler. Bunu yaşayacaklar.' açıklamasını yaptı.

hasan kaçan

hasan kaçan

'İNŞALLAH DİĞER SANATÇI ARKADAŞLAR DA BURAYA GELİRLER!'

yavuz bingöl

yavuz bingöl

Yavuz Bingöl ise, "Tüm sanatçılar adına annelerin evlatlarına bir çağrıda bulunmak istiyorum. Annelerimizi daha fazla üzmeyin, ağlatmayın, gelin bu acıyı dindirin, bu hasreti bitirin." diyen Bingöl, annelerin, evlatlarına sarılmak, onları öpmek ve koklamak istediğini söyledi. Bingöl, "İnşallah hepsi sağ salim evlerine, ailelerine kavuşurlar. Sadece anneler değil tüm Türkiye bu kavuşma anını bekliyor. Diğer sanatçı arkadaşlar da inşallah buraya, annelerimize destek olmaya gelirler." açıklamasında bulundu.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Pınar Altuğ Atacan'dan kız çocukları için alkış toplayan hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ Atacan'dan kız çocukları için alkış toplayan hareket!
Özcan Deniz'in kız kardeşi Gülcan'dan şaşırtan iddia!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'in kız kardeşi Gülcan'dan şaşırtan iddia!

BİR YORUM YAPIN 1

Selim 06 4 yıl önce

Gezi gazdağları için ortaya çıkan sözde vatan sevecenleri hani nerdesiniz yoksa yemedim çok korkak çok ötlekmişsiniz ama turkiyeyi kaosa çıkaracak birşey olsaydı çok dan meydanlardaydınız bir daha sakın birşey olduğunda çıkıp da demeç filan vermeyin sizler vatan düşmansınız heleki kulağına kaz alıp da poz verenler o tarkanlar ne oldu kuzularım siz gidi vatan düşmanlar siz chp liler başka birşey olsaydı ağzınız yaya yaya demeç verirdiniz ip sizde aynısınız sadec iki belediye uğruna ses çıkaramıyorsun ya yazık çok yazık bu millet sizi daha iyi anladı

Toplam 1 beğeni