Ünlü isimler Kilyos kıyılarındaki çöpleri topladı!

Bref, TÜDAV ile iş birliğini başlatan bir doğa projesi gerçekleştirdi. Kilyos kıyısında gerçekleştirilen etkinliğe ünlü isimlerde katıldı. Yasemin.com editörlerinden Merve Yıldızhan Kilyos'ta yapılan bu etkinliğe katılan ünlü isimlerle kısa bir röportaj yaptı. Doğayı temizlemek için ünlülerin yanı sıra gönüllülerin katıldığı bu etkinlik sosyal medyada ciddi bir yankı uyandırdı.

Yasemin.com/ÖZEL

Dünyanın her yerinde gün geçtikçe deniz ve çevre kirliliği giderek artıyor. Özellikle denizler bu kirliliğe daha fazlasıyla maruz kalması, yeni nesiller için tehdit doğurmakla beraberinde günümüzde sağlığı olumsuz yönde etkileniyor. Bref markası ülke adına bir proje başlattı. Bu proje TÜDAV 'ında ortak girişimle kıyılar temizlenmeye başlandı. 

Kilyos Kısırkaya sahilinde gerçekleşen kıyı atıklarını toplama projesine, ünlüler de katılım sağladı. Katılım sağlayan ünlüler arasında fotoğraf sanatçısı ve Survivor eski yarışmacısı Bennu Gerede, oyuncu Murat Aygen, oyuncu Tuan Tunalı vardı. İşte projeye destek olan ünlü isimlerle yaptığımız kısa röportaj:

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Dilan Çiçek Deniz'den kötü haber! Spor yaparken...

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz'den kötü haber! Spor yaparken...

BİR YORUM YAPIN 0