Ben Fero'dan sahnede asker selamı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de rapçi Ben Fero’dan geldi. Rap müzik şarkıcısı Ben Fero, Antalya'nın Alanya ilçesinde sevenlerinin karşısına çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan şarkıcı sevenlerine eğlenceli anlar yaşatırken sahneye çıktığı ilk şarkısında asker selamı vererek takdir topladı.

Alanya'da sahneye çıkan rap müziğin sevilen isimlerinden Ben Fero'nun konserine, rap müzik severler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 bin kişinin doldurduğu mekanda Ben Fero konserine, popüler şarkısı '3-2-1' ile çıktı. Hayranlarının hep bir ağızdan eşlik ettiği parçaları sahnede yerinde durmadan söyleyen Ben Fero'nun enerjisi konseri izleyenler tarafından alkış aldı.

Şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da eğlence severleri coşturan Ben Fero, 3-2-1 şarkısı sırasında asker selamı da verdi.

asker selamı

asker selamı

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajını görenler hayran kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajını görenler hayran kaldı!

BİR YORUM YAPIN 6

Toraman 4 yıl önce

Selam verdi diye parçanın reklamı yapılmış,değdi mi yani. Videosunu seyrettim vesilenizle, tam bir rezalet. Vebali büyük bu işlerin...

Toplam 2 beğeni

ahmet 4 yıl önce

israil abd piyonu çakma plastik sanatçılarımıza da kapak olsun bu bayrağın altında yakışmıyorlar israil abd bayrağının gölgesine gitsinler terör sevici plastik sanatçılar

Toplam 7 beğeni

Uğur 4 yıl önce

Sağ elle selam vereydi iyiydi

Toplam 1 beğeni

Fatih 4 yıl önce

Mustafa bu kadar gocunmana gerek yok. Eğer iyi niyetle olursa eleştiri yanlışları düzeltmek ve eksikleri gidermek için iyidir.

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 4 yıl önce

ölürsünüz birseyi elestirmezseniz

Toplam 2 Beğeni

aferin sana 4 yıl önce

artik fero dinlerim

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun