Boğaziçi Ekspresi sefer saati kaçtır? Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara ile Sakarya arasında YHT'lerin durmadığı ara istasyonlardaki ulaşım ihtiyacını karşılayacak Boğaziçi Ekspresi'nin 8 Aralık'tan itibaren başlayacağı konuşuluyor. Peki, Boğaziçi Ekspresi sefer saatleri kaçtır? Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi...

Halkın konforu ve ulaşım taleplerinin karşılanması amacıyla hizmete sokulan Boğaziçi Ekspresi, 1 şubat 2013 tarihinde durdurulmuştu. Bakanlık olarak vatandaşların her türlü seyahat ihtiyaçlarını dikkatle takip ettiklerini ve sadece YHT'ler değil, konvansiyonel hatlarda da yeni trenlerle yeni hizmetler başlattıklarını açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Boğaziçi Ekspresi'ni yeniden hizmete açmıştır. Peki, Boğaziçi Ekspresi sefer saatleri kaçtır? Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi...

Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi

Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi

BOĞAZİÇİ EKSPRESİ YENİDEN HİZMETTE OLACAK!

Ekim ayında Göller Ekspresinin hizmete girmesiyle, Boğaziçi Ekspresinin de yeniden vatandaşların hizmetine sunulmasına olanak sağlanıyor. Göller Ekspresi hakkında bilgi almak için tıklayın. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ilk YHT'nin hizmete girdiği 2009'dan bu yana 52,4 milyon yolcu taşındığı bilgisini aktardı.

Boğaziçi Ekspresi seferleri başladı

Boğaziçi Ekspresi seferleri başladı

YOLCULUK 6 SAAT SÜRECEK

"Gündüz işletilecek Boğaziçi Ekspresi ile seyahat süresi yaklaşık 6 saat olacak. Ankara'dan saat 08.15'te kalkacak tren, Arifiye'ye 14.27'de varacak. Arifiye'den ise 15.30'da hareket edecek tren, Ankara'ya 21.34'te ulaşacak. 240 yolcu kapasitesi bulunan Boğaziçi Ekspresi, 4 pulman vagondan oluşacak.

Boğaziçi Ekspresi Seferleri

Boğaziçi Ekspresi Seferleri

YHT'lerin durmadığı büyüklü küçüklü 16 gar ve istasyonda yolcu bindirip indirecek ekspresin, talebin çok olması halinde yolcu kapasitesi artırılacak" bilgilerine ulaşıldı.

Boğaziçi Ekspresi yeniden başlıyor

Boğaziçi Ekspresi yeniden başlıyor

BOĞAZİÇİ EKSPRESİ FİYATI NE KADAR?

Boğaziçi Ekspresi'nin en uzak mesafe ücreti ise 55 TL olarak biliniyor.

Ucuz uçak bileti nasıl alınır? Uçak bileti satın almanın önerileri...

İLİŞKİLİ HABER

Ucuz uçak bileti nasıl alınır? Uçak bileti satın almanın önerileri...

BİR YORUM YAPIN 0