Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'Aleyna Tilki' iddialarına yalanlama

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bugün sosyal medyada gündeme gelen Aleyna Tilki'ye gençlere örnek olduğu gerekçesiyle ödül verildiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

Sosyal medya bugün, Forbes Dergisi'nin organize ettiği '30 Altı 30' programı üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, gençlere örnek olduğu gerekçesiyle şarkıcı Aleyna Tilki'ye ödül verildiği iddialarını gündeme taşıdı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan konuyla ilgili bir kamuoyu açıklaması yapıldı. Açıklamada, bakanlığın yalnızca mekan desteği sağladığı ve ödüllerin kimlere verileceği konusunda bir dahlinin olmadığı belirtildi.

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Rümeysa Kadak

Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Rümeysa Kadak

İŞTE O AÇIKLAMA;

'11 Aralık 2019 tarihinde Forbes Dergisi’nin organize ettiği, sanat, siyaset, spor, girişimcilik, medya, finans, hukuk ve müzik gibi çeşitli sektörlerde başarılarıyla ön plana çıkmış 30 gencin ödüllendirildiği, “30 Altı 30” programı düzenlenmiştir.

Etkinlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sadece kongre salonunu tahsis etmek suretiyle mekan desteği sağlanmıştır. Bakanlığımızın; organizasyonda, ödüllerin kimlere verileceğinde ve jüri seçiminde herhangi bir dahli yoktur.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ilgili kişiye ödül verdiğine dair sosyal medyada yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.'

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Rümeysa Kadak, Forbes '30 Altı 30' listesinde! İşte ödül alan isimler...

İLİŞKİLİ HABER

Rümeysa Kadak, Forbes '30 Altı 30' listesinde! İşte ödül alan isimler...

BİR YORUM YAPIN 0