Emine Erdoğan'dan Diyarbakır'daki ailelere ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde süren evlat nöbetine ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret etti. Erdoğan, çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirterek 3 Eylül tarihinden bu yana Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde nöbet tutan aileler ile görüştü.

Diyarbakır Anneleri

Diyarbakır Anneleri

Çocuklarının durumu hakkında bilgi alan Erdoğan'ın yanında, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da bulundu.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden, 'PKK’nın kaçırdığı evlatlarına kavuşmak için onurlu bir mücadele başlatan Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret ettim. Yaktıkları meşale, tüm annelere ışık oldu. Terör örgütünün tehdidi ne kadar büyük olursa olsun, annelerin sıcak yüreği karşısında etkisiz kalmaya mahkumdur. Artık ülkemizde terörle mücadelenin siyaseti de, psikolojisi de, kabulleri de değişmiştir. Bir anne olarak, çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak için burada çocuklarını bekleyen gözü yaşlı annelerin yanındayım, mücadelelerini sonuna kadar destekliyorum.' açıklamasında bulundu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0