Porf. Dr. Canan Karatay'ın sözlerine Arif Verimli'den şok yanıt!

Müge Anlı canlı yayınında sakin tavırları ve tıp bilgisi ile dikkat çeken Prof. Dr. Arif Verimli, Canan Karatay'ın açıklamalarına karşılık cevap verdi.

Canan Karatay'ın katıldığı bir programda söylediği "Antidepresan psikolojik hastalıkları tedavi etmiyor. Beyni bozuyor. Serotonin denilen mutluluk hormonunun çoğalması sonucu; kişilik bozukluğu, intiharlar, halüsinasyonlara yol açıyor." sözlerine karşılık Arif Verimli'den cevap gecikmedi.

Psikiyatrist Arif Verimli, Karatay'ın sözlerini şöyle eleştirdi: Bu tipleri izleyip, inanıp, ilacını içmeme kararı alan ve hastalık tablosu bozulup, intihar edebilecek olan tüm hastaların vebali üzerlerinedir ve suç duyurusunda bulunmalıyız...

Acun Ilıcalı'nın Ali Koç paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın Ali Koç paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 45

DR.MR. 4 yıl önce

Hastalık diye bir hastalık zaten yoktur.Hastalık üretiliyor.Beynin bütün hastalıkları tedavi edecek merkezi vardır.İlaç,silah ve Narkotik ticaretine çoğu kişinin aklı ermez.Dogmatizm,fanatizm ve magazinizm e ermediği gibi.

Toplam 1 beğeni

Yörük efesi 4 yıl önce

Kesinlikle doktora gitmemek lazım. Sen de umarım hiç doktora gitmiyorsundur. Beynindeki merkeze güven.

Toplam 0 Beğeni

GERÇEK 4 yıl önce

İlkokul çocuğu bile depresyon hapı kullanıyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir.

Toplam 1 beğeni

sol 4 yıl önce

Arif Verimli cok verimsiz konusmus. Katildigi programdada verimsiz zaten.

Toplam 6 beğeni

Grobelear 4 yıl önce

Zaten tıp diye birşey yok. Hastalık gelir ve gider. Ilaç kullansan da kullanmasanda aynı.

Toplam 3 beğeni

Nakres 4 yıl önce

Yav he he

Toplam 0 Beğeni

fahri 4 yıl önce

Çok ilerlemiş tımarhane seviyesindeki hastalar elbette kullanacak ama her önüne gelene reçete etmek son derece yanlış her hastalıkta bu sentetik kimyasal yapay ilaçlara bi sınırlama getirmenin vakti geldi geçiyor bile kanserler kalp krizleri inmeler hipertansiyon diyabet damar hastalıkları vs. neden bu kadar yaygın Ckaratay hocanın karşı çıktığı durumlardan emin olun başka bişey değil

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun