Afra isminin anlamı nedir? Afra ne demek? Afra ismi Kuranda geçiyor mu?

Oynadığı Fazilet Hanım ve Kızları ve Kardeş Çocukları dizisiyle kendini Türkiye'ye tanıtan Afra Saraçoğlu, ismi de merak ediliyor. Daha önce çok fazla duyulmamış olan Afra isminin anlamı ve Kuran'da geçiyor mu hakkında merak edilen tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Sabırla dokuz ay beklediğiniz kız bebeğiniz için aylardır isim düşünüyor ancak istediğiniz bir isim bulamadıysanız bu haber tam size göre. Afra ismi ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan sonra popüler oldu. Afra isminin ne anlama geldiği, özellikle yeni doğacak bebeklerine isim arayan anne ve baba adayları tarafından araştırılıyor. Peki Afra ismi ne demek? Afra ismin anlamı nedir? Afra Kuran'da geçiyor mu? 

Sancar ne demek? Sancar isminin anlamı nedir? Sancar KuranİLİŞKİLİ HABERSancar ne demek? Sancar isminin anlamı nedir? Sancar Kuran'da geçiyor mu?

AFRA NE DEMEK? ANLAMI NEDİR?

TDK sözlük anlamına göre pembeye çalan beyaz, ayak değmemiş beyaz toprak olarak açıklanmıştır. Anlamı ise; ayın 13. gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak olarak tanımlanmaktadır. Türkiye’de 2.972 tane bulunan Afra isminden İstanbul’da 260 tane vardır. 

AFRA İSMİ KUR'AN-I KERİM'DE GEÇİYOR MU?

Afra ismi Kur'an da geçmemekle birlikte sahabe hanımları tarafından kullanılan isimdir.

Ebrar isminin anlamı nedir? Ebrar Kuran'da geçiyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Ebrar isminin anlamı nedir? Ebrar Kuran'da geçiyor mu?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

&özde yığcı 1 yıl önce

Afra saraçoğlunun. Yalı çapkını. Ğüzel. Oynuyor. Rekram. Çekiyor. Yüz. Afra saraçoğlunun. Ev adresi

Aden 2 yıl önce

Aden