Muhafazakar kadınlara özel oteller nerede? Kampanyalı muhafazakar oteller

Son yıllarda ailecek yapılan tatillerin dışında kadınların da hem tüm yılın yorgunluğunu atmak hem de rahat bir şekilde güneşlenebilmek için muhafazakar bir otel arayışı içine olduğu gözlemlenmiştir. Hal böyle iken sizlerle muhafazakar kadınların gönül rahatlığıyla kalabileceği üstelik kampanyalı otelleri sizler için listeliyoruz...

Kadınlara özel oteller; yalnız seyahat etmeyi seven veya kız arkadaşları ya da ailesindeki diğer kadınlar ile birlikte seyahat etmek isteyen kadınlar için muhteşem bir seçim olacaktır. Bununla birlikte anne-kız kaçamağı yapacaklar kadar çocukları bırakıp kız arkadaşlarıyla tatile gitmeyi planlayan kadınlar için de en ideal fikir olacak.  Kaliforniya'dan Japonya'ya hatta  Finlandiya’da tamamen kadınlara özel bir ada bile bulunuyor. Müslüman kadınların güvenilir tatil yapabilmesi için düşünülerek tasarlanmamış olan bu alanlar helal bilinçli kadınların gözdesi olabilir. Sizler de bu yaz tatilinde muhteşem bir kaçamak yapmak istiyorsanız tüm bu otellerle ilgili detaylı fiyat, konaklama, yiyecek, havuz, deniz gibi seçeneklerini ayrıntılı bir şekilde işaretleyerek bulabileceğiniz HalalBooking adresini ziyaret edebilirsiniz. HalalBooking kadın müşterilerinin çok hoşlarına gidecek olan sıcakkanlı personellerden şık dekorasyonlu otellere, huzur veren dinlenmelik ortamlardan en lezzetli helal yiyeceklere kadar bir seçeneği göz önünde bulunduruyor. 

PEKİ MUHAFAZAKAR KADINLARIN KALABİLECEĞİ EN GÜZEL OTELLER NEREDE?

1-Som Dona Women Only Hotel, Porto Cristo, Mallorca, İspanya

Som Dona Women Only Hotel, Porto Cristo, Mallorca, İspanya

Som Dona Women Only Hotel, Porto Cristo, Mallorca, İspanya

İspanya 2019 yılının Haziran ayında ilk kadınlara özel otelini "Som Dona Women Only Hotel" ismi ile açmıştır. Sadece 14 yaş üstündeki kadınlara hizmet veren bu otel çok kısa sürede kadın müşterilerin dikkatini çekmiş. Otelde çalışan personellern tamamı kadın olan bu yer hakkında HalalBooking müşterilerinin büyük bir kısmı yorumlarında özellikle bu durumdan bahsetmişlerdir. Otel Müslümanlar için tasarlanmış olmasa da personeli Müslüman ziyaretçilerin taleplerini yerine getirmek için elinden geleni yapmaktadır.

Som Dona Women Only Hotel, Porto Cristo, Mallorca, İspanya

Som Dona Women Only Hotel, Porto Cristo, Mallorca, İspanya

Helal bilinçli misafirlerinin mahremiyetini korumak için her türlü imkanı sağlayan "Som Dona Women Only Hotel", bakım amaçlı olarak yüzme havuzu alanına bir erkeğin gelmesi gerektiği çok nadir durumlarda bu önceden resepsiyondaki ilan tablosunda herkese duyuruluyor. Taze ve sağlıklı Akdeniz mutfağı tercih eden bu otel, doğrudan kadınların zevkine hitap edecek şekilde dekore edilmiş. 

2- La Pura Women’s Health Resort, Gars am Kamp, Avusturya

La Pura Women’s Health Resort

La Pura Women’s Health Resort

Avusturya’nın kartpostalları andıran bu otel, Kamp Vadisi’nin tam ortasında yer almaktadır. Kocaman bahçelerin içinde bulunan  "La Pura Women’s Health Resort" adında anlaşılacağı üzere tamamen kadınlara özel spa tatil köyü. Geleneksel Avusturya spası havası hakim olan bu tatil köyü, çok çeşitli spa kürleri ve terapileri sunulmaktadır. Oldukça etkileyici olan spası ve kapalı havuzu 2100 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Sadece kadın personel yer aldığı "La Pura Women’s Health Resort" helal bilinçli misafirlerin mahremiyeti sağlanmaktadır. Bu otelle ilgili detaylı bilgi ve yorumları merek ediyorsanız HalalBooking adresini ziyaret edebilirsiniz. 

3- Wome Deluxe, Alanya, Antalya, Türkiye

Wome Deluxe

Wome Deluxe

Akdeniz manzaralı ormanlık bir plaj arazisinde kurulu, 3 kanada ayrılan kavisli bir binaya sahip bu her şey dahil lüks otel, Sealanya Seapark'a 5 km ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na 68 km mesafededir. Tesisteki tüm yiyeceklerin helal olması ve tesisin en fazla 500 metre uzaklığında bulunan restoran/​kafe/​marketlerde helal yiyecekler bulunmasıyla muhafazakar ailelerin tercih edebileceği en güzel yerler arasındadır. Plajda güneşlenme, açık ve kapalı havuz, spa merkezi, Türk hamamı bulunan bu otelle ilgili tüm detaylar HalalBoking adresinde.

Alanya gezilecek yerler neler? Alanya'da muhafazakar tatil nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Alanya gezilecek yerler neler? Alanya'da muhafazakar tatil nasıl yapılır?
Erken rezervasyon nasıl yapılır? Muhafazakar otellerde erken rezervasyon fırsatları var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Erken rezervasyon nasıl yapılır? Muhafazakar otellerde erken rezervasyon fırsatları var mı?
Avrupa'nın camileri ve İslami eserleri: Muhafazakar aileler için gezi rotaları

İLİŞKİLİ HABER

Avrupa'nın camileri ve İslami eserleri: Muhafazakar aileler için gezi rotaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0