Aşk Bir Rüya dizisinin konusu nedir? Aşk Bir Rüya 138. bölüm fragmanı

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandığı merak ediliyor. Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de başlıyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi ve 138. bölümü hakkında tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yenisi daha eklendi. Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Aşk Bir Rüya’da her akşam Thapki 365 kanalında işe başlar. Fakat kekemeliği ona burada zor anlar yaşatır. Herkesin kendisiyle dalga geçmesine üzülen Thapki çalışmaya devam edecek mi? Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Aşk Bir Rüya 138. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

138. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

AŞK BİR RÜYA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh  
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani,  Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat 
Tür: Dram , Romantik 
Yapımı: 2015 – Hindistan

Özcan Deniz'in yeni dizisinin ismi değişti!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'in yeni dizisinin ismi değişti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Gülcan 3 yıl önce

Çok ama çok saçmaladı final yapılsın bence ben böyle sama bir dizi görmedim inşallah biter ben izlemiyorum artık berbat

Gülcan 3 yıl önce

Dizi çok ama çok saçmaladı hele bihan hep aynı botları . Giyiyor başka botları yokmu acaba gına geldi daha güzel diziler vardı final yaptınız örneğin sev yeter niye yayınlanmıyor

Hülya 3 yıl önce

Dizinin saatini 22: 30 a alın lütfen

Zeliha 3 yıl önce

Aşk bir ruýa cok ama cok iy bir dizi ama bihan gärcek hayatda Çutki ewlenmis

Dln blt gs 04 04 3 yıl önce

jalecim sana katılıyorum çok doğru söylüyorsun tapkinin bihanla evleneceği hakkında

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun