İstanbul'da ilginç mekanların ilginç sunumları

Özel günlerde hiç ilginç ve farklı konsept mekanlar araştırdınız mı? Alışılagelmiş mekanların yanı sıra, sizleri ortamda memnun kılacak ve geç saatlere kadar vakit geçirmenizi sağlayacak yerleri araştırdık. Siz değerli okuyucularımız için derlediğimiz ilginç mekanları haberimizin içeriğinde paylaşıyoruz...

İstanbul'da her daim aynı mekanlara gitmekten sıkıldınız mı? Farklı mekan seçenekleri mi araştırıyorsunuz? Eğer tatlı sevenlerden biri iseniz, sizler için derlediğimiz ilginç tatlılar servis eden mekanları gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Peki, İstanbul'da ilginç sunumları olan mekanlar var mı? Özel günlerde hangi mekanları tercih etmelisiniz? Farklı mekan ve özelliklerini sizlerin beğenisine sunuyoruz...

İstanbul

İstanbul

İLGİNÇ MEKANLARIN İLGİNÇ SUNUMLARI

Mr. Lokmacı

Mr. Lokmacı

Cadde bostanda bulunan Mr. Lokmacı, görenleri mest etmeye yetiyor. Bu lokumlar bildiğiniz gibi değil. Siz de bu enfes görünümlü lokumlardan tatmak için özel bir günde sevdiklerinizle birlikte bu hoş mekanı tercih edebilirsiniz.

Galata Pop-Up Store

Galata Pop-Up Store

Galata'da bulunan Pop up kafe, bir kafeden çok tasarım mekanı diyebiliriz. Sanat ile ilgili olanların bulunmaktan memnun olduğu bu mekan,birbirinden değerli,emek verilmiş takı tasarımlarıyla dolup taşıyor. Takı standlerinin yanı sıra ilgi çekici bir diğer yanı sıra zeminin camdan olması. 

Pop up

Pop up

Galata'da bulunan Pop up Kafe'de, özel günler için tatmak isteyeceğiniz gösterişli pastaların yanında leziz kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

BU SAKSILARIN TADINA BAKMADAN GEÇMEYİN!

Hümaliva

Hümaliva

Nişantaşı'nda bulunan çikolatanın en iyi adresi olarak bilinen Hümaliva'da, saksı yemeyi hiç denediniz mi? Tadı enfes olan bu saksıyı özel günlerde sevdiklerinize hediye olarak verebilir, sonrasında yemelerini teklif edebilirsiniz.

Hümeliva

Hümeliva

Hindistan cevizi tutkunuysanız, Hümeliva'da tatmaktan keyif alacağınız bir diğer lezzet, Hindistan cevizli bu tatlı olabilir.

mendel

mendel

Beşiktaş'ta bulunan Mendel's Cafe, ilginç tatlı sunumunda en az saksı pastası kadar size ilginç gelebilir. Top şeklinde kırılmak üzere masanıza getirilen tatlı ile gönülleri fethediyor. Küçük bir çubuk ile kırdığınız bu top pastanın içerisinden meyveler saçılıyor. Özel günlerde sevdiğiniz insanları bu mekana götürerek şaşkınlıklar içerisinde kalmalarını izleyebilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0