Usta sanatçı Sezen Aksu baba evini kapatmayacak

"Minik Serçe" lakaplı usta sanatçı Sezen Aksu'nun bir süredir rahatsız olan babası Sami Yıldırım 91 yaşında hayatını kaybetmişti. Aksu, babasının yaşadığı evle ilgili kararını verdi.

Usta sanatçı Sezen Aksu'nun babası Sami Yıldırım, geçtiğimiz hafta solunum sıkıntısıyla kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmişti. 91 yaşındaki Sami Yıldırım'ın yaşadığı ev ile ilgili kararı, kızı sanatçı Sezen Aksu verdi.

Aksu, babasının yaşadığı evi kapatmama kararı aldı. İzmir'e gideceği zamanlarda bu evde kalmak isteyen Aksu, rahmetli anne ve babası için de bir okul yaptırmaya karar verdi.

sezen aksu

sezen aksu

Aksu'yu babasının cenazesinde; Sibel Can, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Demet Akbağ gibi isimler yalnız bırakmamıştı. Uğur Yücel ve Sertab Erener gibi isimler ise çelenk göndermişlerdi.

sibel can sezen aksu

sibel can sezen aksu

NE OLMUŞTU?

Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Yıldırım'ın, solunum yollarındaki yabancı materyallere bağlı gelişen aspirasyon pnömonisi ve kandaki sodyum değeri düşüklüğü nedeniyle solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenmiş, sağlık durumunun kritik olması nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınmıştı.

sezen aksunun babası

sezen aksunun babası

Ümit Erdim ve kızı Ses'ten Eylül ayı paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim ve kızı Ses'ten Eylül ayı paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 5

İÇİMİZDEN BİRİ 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin.

Günel 4 yıl önce

Hayırlı Günler Hayırlı Çumalar Rabbim Bütün Dualarımızı İbadetlerimizi Kabul Etsin Sezen Aksu Sevdiyim Şarkıcı Güzel Şarkıcıya Allah Sebir Versin Babasına Allah Rehmet Etsin Mekanı Çennet Olsun Baba Yuvanın Direyidi Rabbim Dunyadan Göcen Bütün Ezizlerimize Rehmet Etsin Baba Bir Övlad Ücün Koruyuçu Melek Rabbim Sezen Aksuya Bir Daha Açı Gün Yaşatmasın Hayat Üzüne Gülsün Mutlu Olsun Şarkıları Susmasın

Mustafa 4 yıl önce

dualar güzelde bu sezen aksu sevdasi ne böyle sacmalik

ÇOK BİLEN ADAM.. 4 yıl önce

YORUMUNUZA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM FAKAT, Türkçeyi katletmeden yazsaydınız daha güzel olacaktı.

Yüreğirli 4 yıl önce

Ne yapak?

Toplam 4 beğeni