Kandilde ne dağıtılır? Kandilde pişirilecek en kolay ve enfes tarifler!

Kandil akşamı hem komşularınızı sevindirmek hem de aradaki muhabbetti artırmak için birbirinden farklı aynı zamanda oldukça pratik tarifleri kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Evinizde kolay bir şekilde yapacağınız tatlı ve tuzlu tariflerle günü anlamlı kılabilirsiniz. Peki bu lezzetler neler? Kandilde pişirilecek enfes ve pratik tarifler hangisi? Gelin birlikte inceleyelim...

Kandillerde evinizde pişen bir yemeği komşularınızla paylaşmak aranızda muhabbeti de artıracaktır. Aynı zamanda Kur'an-ı Kerim'de "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" olarak buyrulmuştur. Bu yüzden sadece bir kaç malzeme ile yapacağınız enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Kandil simidinden lokma tariflerine, tatlısından helvasına kadar birçok lezzetin tarifini bir arada bulunduran içeriğimizden faydalanabilirsiniz.

  • KANDİL SİMİDİ NASIL YAPILIR?

Kandil simiti

Kandil simiti

Kandil akşamları dışarıdan satın aldığınız kandil simidi sağlıksız koşullarda yapılabilir. Pratik bir şekilde evde kandil simidi hazırlamaya ne dersiniz? 

En kolay ve kıyır kıyır kandil simidi tarifi! Kandil simidi yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay ve kıyır kıyır kandil simidi tarifi! Kandil simidi yapmanın püf noktaları

  • EVDE LOKMA TATLISI NASIL YAPILIR?

evde lokma

evde lokma

Kandil günü evinizde birbirinden farklı tarifler hazırlayarak komşularınıza dağıtabilirsiniz. İşte bu tarifler arasında yer alan lokma tarifini sizler için araştırdık.

Çıtır çıtır lokma tatlısı nasıl yapılır? En kolay İzmir lokma tarifiİLİŞKİLİ HABERÇıtır çıtır lokma tatlısı nasıl yapılır? En kolay İzmir lokma tarifi

  • UN HELVASI NASIL YAPILIR?

un helvası

un helvası

Kandil akşamlarının vazgeçilmezi aynı zamanda yapılışı oldukça zahmetli olan un helvası damaklarınızda iz bırakacak.

En kolay un helvası nasıl yapılır? Tam kıvamında cevizli un helvası tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay un helvası nasıl yapılır? Tam kıvamında cevizli un helvası tarifi

  • İRMİK HELVASI NASIL YAPILIR?

irmik helvası

irmik helvası

Şerbeti, kokusu ve ağızda dağılan tadı ile hem komşularınızı hem de misafirlerinizi sevindireceğiniz irmik helvasının pratik tarifini sizlerle paylaşıyoruz. 

En kolay irmik helvası nasıl yapılır? Tam ölçülü irmik helvası tarifi...İLİŞKİLİ HABEREn kolay irmik helvası nasıl yapılır? Tam ölçülü irmik helvası tarifi...

  • DENİZ DALGASI TATLISI

deniz dalgası tatlısı

deniz dalgası tatlısı

Deniz dalgası tatlısı, lezzetli olduğu kadar pratik bir şerbetli tatlı tarifidir. Şerbetli denildiğinde aklınıza uzun uzun yapım aşaması olan bir tarif gelmesin. 

Enfes deniz dalgası tatlısı tarifiİLİŞKİLİ HABEREnfes deniz dalgası tatlısı tarifi

Siz de özel günlerde bayramlarda ya da kadın günlerinde sevdiklerinize farklı bir tat olacak deniz dalgası tatlısını ikram edebilirsiniz.

"YASEMİN.COM" AİLESİ OLARAK İYİ KANDİLLER DİLERİZ :)

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Sima 2 yıl önce

Mən bilmedim necə olur deyərdizdə

Ahmet Yılmaz 2 yıl önce

Sadaka olacak herşey herzaman dağıtılır. Kandil gibi özel günler İslam'da yoktur. Sonra TV ekranlarinda para için program yapan ilahiyatçilar ilahiyatta okuyan çocukların zanlarindan çalıp para program peşinde koşarlar.

Toplam 3 beğeni

Sevgi 3 yıl önce

Kocaeli kordez kurulum yaomaya gelirmisiniz