En pratik rulo buzdolabı böreği nasıl yapılır?

Hem aniden gelen açlık krizlerinden sizi şipşak kurtaracak, hem de çat kapı gelen misafirlere hazırlayabileceğiz buzdolabı böreği dünyaca ünlü kafe ve restoranların da vazgeçilmezi. Yapımı çok pratik olan buzdolabı böreği üç malzeme kullanarak hızlıca yapabilirsiniz. Pratik rulo buzdolabı böreği tarifi haberin ayrıntılarında.

Acil bir telefonla misafirlerinizin geleceğini öğrendiğinizde eliniz ayağınız panik yapmadan hem de tazecik dolaptan çıkarabileceğiniz enfes bir börek tarifini sizler için araştırdık. Aylarca dolapta kalsa da hiç bir şey olmadan kalabilen rulo buzdolabı böreği tarifi haberimizde. Hazırlaması pratik mi pratik olan, lezzeti diğer tüm börekleri kıskandıracak rulo buzdolabı böreği için dolabınızda yer açın, çünkü onu her zaman elinizin altında bulundurmak isteyeceksiniz. Peki rulo buzdolabı böreği nasıl yapılır? 

RULO BUZDOLABI BÖREĞİ TARİFİ:

MALZEMELER

3 adet hazır yufka
2 adet yumurta
250 gram yoğurt

Kolay ev yapımı rulo kurabiye tarifi! Rulo kurabiye nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERKolay ev yapımı rulo kurabiye tarifi! Rulo kurabiye nasıl yapılır?

YAPILIŞI

Bir tabağın içerisinde yumurta ve yoğurdu güzelce çırpın. Ardından yufkaları üst üste koyarak tezgahın üzerinde açın.

Yoğurtlu karışımı her yufka katına ayrı ayrı iyice yayın.

Yufkaların hepsini katlayarak büyük bir rulo haline getirin.

Böreği buzdolabına kaldırabilirsiniz.

Pişireceğiniz zaman yufkayı buzdolabından çıkarın ve iki parmak kalınlığında parçalara ayırın.

Zeytinyağıyla kızdırdığınız tavada börekleri kızartın. 

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0