Pratik kağıt bebek tatlısı tarifi

Yaz aylarına yakışır hem pratik hem de serinletecek enfes bir tatlı hazırlamaya ne dersiniz? Yapımı yalnızca 5 dakikanızı alacak olan kağıt bebek tatlısını sizlerle paylaşıyoruz. Bir kez yaptığınızda yaz aylarının favorisi haline gelecek olan kağıt bebek tatlısı bugünkü yazımızda.

Kağıt helva, çocukların en sevdiği atıştırmalıklardan biridir. Kağıt helvayı yaz aylarında yiyebileceğiniz enfes bir tatlıya dönüştürdük. Misafirlerin görünce şaşıracağı sunumu muhteşem kağıt bebek tatlısı 2019'un Google'da en çok merak edilen tarifler arasında yerini almayı başardı. Genellikle dışarıda kafe ve restoranların menülerinde yer alan kağıt bebek tatlısını evde pratik bir şekilde yapmak isteyenler için tarifi haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

KAĞIT BEBEK TATLISI TARİFİ:

MALZEMELER

1 paket kağıt helva
200 gram kadar vanilyalı ya da kaymaklı dondurma

Üzerine;

Bir kaç kaşık gül reçeli

Süslemek için;

Karamel sos
Çikolata sos

KAĞIT BEBEK TATLISI

KAĞIT BEBEK TATLISI

YAPILIŞI

Kağıt helvayı 4 eşit parçaya bölün. Burada isteğe göre bütün şekilde de kullanılabilir.

Böldüğünüz parçanın üzerine dondurmayı güzelce yayın.

Diğer dilimi üzerine kapatın ve isteğinize göre çikolata sos veya karamel sosla süsleyerek en üst kısma çilek reçeli dökerek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

2019 Madame Coco piknik seti modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2019 Madame Coco piknik seti modelleri ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0