Timuçin Esen: Müslüm rolü için her şeyi göze aldım

BİR YORUM YAPIN 14

Selma 5 yıl önce

Timuçin Esen ... nasıl muhteşem bir oyunculuğun varmış senin oynamamış yaşamış sanki Müslüm Gürses olmuş hayatımda hiç Öüslüm Gürsesi dinlemeyen ben sürekli Timuçin Esenin filmdeki şarkılarını dinliyorum

Fatma 5 yıl önce

Müslüm 2 cekilsin daha derinlere girilsin bu filimde teyt gecilmis ama izlemeye değer

Mehmet 5 yıl önce

Flmi izlemenizi tavsiye ederim. Tamamen yaşanılan gerçek hayatın anlatıldığı flm o flmde anlatılan her şeyin daha fazlasını Müslüm Gürses yaşadı. Babası Annesini ve kardeşini öldürdü bu gerçek hikaye değil Adanalı olanlar bilir gerçek olduğunu. Halen daha Flmin etkisindeyim her gece Müslümün şarkılarını seslendiren Timuçin eseni dinliyorum Ne Karaymış Şu Alnımın Yazısı ve Taşa Verdim Yanımı bu şarkıları dinlerken kendinizi yaşadığınız hayatı bulacaksınız. Hepimiz Flm gibi bir hayat yaşıyoruz Müslüm Flmini izledikten sonra o adamın çektiği Anasızlık acısını çok daha iyi anladım. Allah kimseyi Anasız bırakmasın çok acı bir şey bu dayanılmaz bişey

Toplam 1 beğeni

Gul 5 yıl önce

Mükemmel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.Filmin sonunda herkes ayakta alkışladı. Teşekkürler.

Toplam 2 beğeni

İnci 5 yıl önce

Gözyaşları içinde boğularak seyrettim.Başta Timuçin esen ve diğer oyuncuları ayakta alkışlıyorum.Filmin etkisinden kurtulamadım halen.Seyredilmeye değer.Şiddetle tavsiye ederim.Pişman olmazsınız..

Toplam 2 beğeni

Serdar 5 yıl önce

Dün izledik kalabalık bir grup olarak.Herkes işini iyi yapmış.2 sahne dikkatimi çekti.Kaza sırasında arabanın motoru sanki yoktu.ikinciside altın mikrofon ses yarışmasında yarışmacılarda mikrofon yoktu.Müslüm Babayı Timuçin Esen den daha iyi oynayacak birini düşünemiyorum şu an.Muhteşem oynamış herkes.2013 e kadar olan zamanı da ekleyebilirlerdi filme.

Toplam 2 beğeni

Serdar 5 yıl önce

Dün izledik kalabalık bir grup olarak.Herkes işini iyi yapmış.2 sahne dikkatimi çekti.Kaza sırasında arabanın motoru sanki yoktu.ikinciside altın mikrofon ses yarışmasında yarışmacılarda mikrofon yoktu.Müslüm Babayı Timuçin Esen den daha iyi oynayacak birini düşünemiyorum şu an.Muhteşem oynamış herkes.2013 e kadar olan zamanı da ekleyebilirlerdi filme.

Toplam 1 beğeni

Sönmez il 5 yıl önce

Hayatı meğer birçok kitaba konu olmuş;yetenek ve adanmışlık varsa,başarı kaçınılmaz.Olumsuzluklarla dolu geçmişine rağmen efsaneleşmiş.Saçları yıllarca modaya yön verdi.Perçemiyle gizlediği acı,belki de efsaneye giden yolun başarısıydı.T. Esen' in sesi çok güzelmiş.Ancak faryalı'dan bozma bir müslüm seyrettik.Şarkı söylerken taklit yapan acemi oyuncu gibiydi.Gömlekli sahnelerde kaslı vücut komedisi filme yabancılaştırdı.Müslümün asla kaslı vücudu olmadı.Filmcilerin devamlılıkçı mesleğine özen göstermeleri şart.T. Esen benim için hayal kırıklığı.Ş. Kendirci,ses,bağlama,oyunculuk şahaneydi.E. Can, filmi taçlandırmış.Piyasada müslüm eksikliği vardı,tek film yetmemiş,ikincisi de çekilmeli.

Toplam 1 beğeni

izmrli 5 yıl önce

Şarkı söyleme sahnelerindeki irrite edici duruma aynen katılıyorum. Müslüm Gürses'te bütünleşen o hareketler Timuçin Esen'de çok robotikti. Sanki zorlama yapmaya çalışıyor gibi. Ama onun dışında oyunculuk fena değil. Bir de Ahmet'in anlaşılamayan hayat hikayesi var. O mu kızla evlendi, babası mı kızın anasıyla evlendi, ikisi birden mi evlendi yoksa hiç evlenen yok mu ne oldu belli değil.... Ama bunlara rağmen izlediğinize pişman etmez.

Toplam 2 Beğeni

Demir 5 yıl önce

Kesinlikle Timuçin Esenin oyunculuğu mükemmeldi.Bahsettiğiniz kaslı vücut eleştirisi sadece komik geldi.Bence muazzam bir iş çıkmış.Etkisinden çıkamıyorsun izledikten sonra.

Toplam 7 Beğeni

Nuran 5 yıl önce

Dün Müslüm gürses filmini izledim Timuçin Esen oyun Culuguna hayran kaldım takdir ve tebrik ediyorum Ti

Toplam 8 beğeni

ŞÜKRAN 5 yıl önce

Aklım ermeye başlandığından beri müslüm gürses i hep ön yargılı birşekilde yorumlamışım kendini kesenlere hitap ettiği bir müzik yapiyor diye....Ama hayatta herseyini kaybetmis bir insan olarak yasadiklari ve bunu bize yorumlayan saygı değer Timuçin Eseni ayakta alkışlıyorum...Pes dedirten bir üstün başarı mutlaka izlenmeli!!!!!

Toplam 9 beğeni

Fulya 5 yıl önce

Böyle şey görmedim. Aile tiyatro kökenli ama Timuçin Esen'nin performansına pes dedik. Mükemmel oyuncu mükemmel bir ses ve devasa bir yorum. Başka bir şey denmez. Bin defa brovo...

Toplam 6 beğeni

Eda 5 yıl önce

Timucin esenin oyunculugu herkesi unutturdu.on numara bes yildiz bir film olmus.muslum babama yakisan cinstn.

Toplam 5 Beğeni