Az haşlanmış yumurtanın faydaları nelerdir? Günde iki tane haşlanmış yumurta yerseniz...

BİR YORUM YAPIN 13

tuba 3 yıl önce

teşekkür ederim çok aydinlatici bilgiler veriyorsunuz

Toplam 1 beğeni

gurbetchi 3 yıl önce

yumurtanin gereginden fazla pismesi nerden belli oluyor ? icindeki sarinin etrafinda mavi veya mor görüntü görürseniz fazla pismis oluyor. vitaminleri ve faydali proteinleri harab olmus oluyor. cöpe atin daha iyi. Yumurta en fazla15 dakika pismelidir. daha fazlasi cöplük ediyor yumurtayi.

emekli hekim 3 yıl önce

63 yaşındayım. 18 yaşından beri her gün 2 yumurta yerim. Kırmızı et pek yemem. Hala kolesterolüm düşüktür. Tansiyonum düşük,kalbim sağlamdır.Yumurta zararlı olsa Amerikalılar her gün yemez. Onlarda görülen kalp-damar hastalıklarının ve kolon kanserinin sebebi yumurta değil çok tükettikleri kırmızı ettir.

bahadır 4 yıl önce

ne olacak ölürsünüz hemde sürünerek günde 2 tane yumurta gdo lu ve antibiyotikli gıdalarla beslenen tavuktan çıkan yumurtalarla mı yoksa köy tavuğu yumurtasıyla mı genelde çok pahalı olduğu için köy tavuğu yumurtası olamayacağı için cevap : ince hastalığa yakalanırsınız kolestrol olur tansiyon olur gut olursunuz mazallah.

Toplam 2 beğeni

doctorwho 4 yıl önce

Peygamber Efendimiz(S.A.V.) Hazretleri yumurtayı çok severlermiş...

Toplam 15 beğeni

kjps 4 yıl önce

evet peygamber efendimiz seviyor ve yiyiyorsa vardır bunda bir hayır

Toplam 5 Beğeni

Ömer 4 yıl önce

Bu aralar yumurta üretimimizin dört katına çıktığı haberi var.Tabi Irak gibi ülkeler ihraç ettiğimiz ürünleri iade etmişti.Bu hokkabazlar bize satmak için ısmarlama haber yaptırıyorlar.Adam gibi her zaman ucuza satsalar bizde bunlara destek için fazla tüketsek iyi olur tabi.Ama bı 8 liraya bide 22 liraya sattıklarında insan sinir oluyor.Biz üretiyoruz ihraç ettiklerimizden pahalıya kendi halkımıza satıyoruz.

Toplam 7 beğeni

AZ ŞÜKÜR 4 yıl önce

NE DE az şükrediyoruz... :(

Toplam 5 beğeni

zafergülten 4 yıl önce

yumurta yemek insanına göre değişiyor,bazısına faydadan çok zarar veriyor,yani yumurtaya alerjisi olanlara,bi dilim yumurta yediği zaman bile vucudunda kızarıklar oluşan,kusan,midesi ağrıyanlar gördüm.çok yemek iyi değil,alerji yapabiliyor.

Toplam 1 beğeni

ferhat 3 yıl önce

bi seferde 6 yada 7 yumurta sarısı yiyorum daha zararını görmedim

Toplam 2 Beğeni

Zeynep 5 yıl önce

Kesin ifadeler var. Kaynak ne peki!?

Toplam 4 beğeni

fırat 4 yıl önce

yalandan kim ölmüş ki

Toplam 0 Beğeni

Zaza 4 yıl önce

Kaynak tabii ki fiyatın yükselmesini isteyen yumurta üreticileri.

Toplam 7 Beğeni