Canan Karatay'dan yine ezber bozan açıklama! Yemekten sonra çay içerseniz...

BİR YORUM YAPIN 32

Mehmet sezgin 5 yıl önce

Söz konusu sağlikli beslenme olunca akla ilk gelen insan ama çaya şeker yerine tereyagi koymak nedir hiç içmesek daha iyi tereyağli çay içmektense.

Toplam 1 beğeni

Ercan gönülcan 5 yıl önce

Canan hocanın bakış açısı çok dogru .ilaçlanmış sebze ve meyve aynı zamanda hormonlanmış ,yani ticari kaygıları gidermek için her türlü önlemi almak için saglıksız hale getirilmiştir .ama kurt giren ürün ise hiç bir kimyasal degil bırakın meyvenin sebzenin agacı dahi ilçlanlamışki .oraya kurt girip yaşayabiliyor .dogal hayvanın yaşayacagı şey dogalldır .biz herşey eski zamandaki gibi iriyse kaliteli zannediyoruz .bize iyi yutturuyorlar .yutmayın artık ,çigneye çigneye yiyinki .tüketici haklarınızda çignetmeyin.

Toplam 3 beğeni

Meltem 5 yıl önce

Iyi ki varsın dürüst insan dünyanın sizin gibi degerlere cok ihtiyacı var. Sıze guvenıyorum çünkü sız mesleğini en dogru yapan cok az ınsan arasındasınız. Kendınıze cook iyi bakın uzun yıllar yasayın ınsallah. Size ihtiyacımız var. Sızı seviyorum.

Toplam 9 beğeni

Semih 5 yıl önce

Vay bune sevgi meltem hanım

Toplam 0 Beğeni

İsimsiz 5 yıl önce

Bunu zaten biliyoruz. Yeni bölüm değil ki

Toplam 1 beğeni

tavsanayagı 5 yıl önce

senı sevıyoruz canan hocaaa,kıymetını bılın bu hocanın bı daha da gelmez dunyaya

Toplam 11 beğeni

H.B.V. 5 yıl önce

Karatay Hocam o kadar doğru söylüyorki; Amerika,Cargill ile genetiği ile oynanmış Pancar şekerini ,israilde yine Genetiği ile oynanmış buğdayı Türkiyeye soktular insanlarımızı yavaş yavaş zehirliyorlar! ...1970 yılından sonra Ya hastahanelerde sürünüyorlar yada Genç yaşlarda ölüyorlar?. 16 -18 yaşındaki çocukda Kalp krizi, Damar hastalıkları, Diyabet ,Safra kesesi taşı Hastalıkları bu yüzden oluyor!?

Toplam 12 beğeni

Behiye 5 yıl önce

60 yaşındayım Canan Karatayın dediği gibi hayatıma tere yağ fıstık yeşillik yumurta kelle paça girdi ve kabızlık falan kalmadı tavsiye ederim herkese teşekkür ediyorum

Toplam 16 beğeni

zafergülten 5 yıl önce

bi zaman önce Osteporoz geçirmiştim,çayın peynir gibi kalsiyum içren gıdalarla tüketilmesinin,bu gıdalardan alınan calsiyumu engellediği söylenmişti.yani çay gıdalardan calsiyum alımını engelliyormuş.

Toplam 6 beğeni

Ejderha 5 yıl önce

Kendisine katılıyorum ama bir programında bol bol lahmacun yememiz gerektiğini yanında ise yayık ayranı için demişti. Kalsiyum da demir emilimini azaltılır. Yâni lahmacunun yanında ayran içersek etin içindeki demirden çok fazla yararlanamayız.

Toplam 3 beğeni

Alper 5 yıl önce

Kalsiyum alımı, bitkisel demir emilimini etkiler ; fasulye, mercimek ispanak vs gibi.. kirmizi etle alinan kalsiyum demir emilimini azaltmaz, tercih c vitamini olmalı tabiki ama kırmızı etle ayrani gönül rahatligiyla icebilirsiniz ;)

Toplam 6 Beğeni

sezo 5 yıl önce

kendini gündemde tutmak için abuk sabuk laflar işte

Toplam 3 beğeni

Canan 3 yıl önce

Abuk subuk olan senin beynin yapma laf da söyleme

Toplam 0 Beğeni

musa 5 yıl önce

kardeş bu kadın iç hastalıkları uzmanı. sen necisin??? bu kadın 40 yıllık doktor. Ücretsiz tedavi etti beni nasıl mı? Ekrana çıkarak tabi. sayesinde. kötü giden sindirim sistemimi düzelttim. senin sağlık sorunun yok demekki ama olanların bu kadının bilgisine ihtiyacı var,........

Toplam 2 Beğeni

Neriman 5 yıl önce

Cocuklarda mide sintigrafisi çektirmek zararlimidir reflu teşhisi için

Toplam 0 Beğeni

Sevim yıldız 5 yıl önce

Harika Türkiyen in değeri canan karatay

Toplam 2 beğeni

Ekrem 5 yıl önce

Ben her akşam büyük bardakla 10 bardak çay içerim en az zararını görmedim yaş 64

Toplam 5 beğeni

HalitBinVelit 5 yıl önce

Şekersiz ise zararını görmezsiniz ,ama Şeker varsa 100 yaşınada gelseniz zararı bir gün çıkar! hemde o bir gün 100 yıl gibi gelir? :)

Toplam 3 Beğeni

Gizem 5 yıl önce

Şekersiz icersıniz taktirde daha az zararı görürsünüz söyleniyor

Toplam 1 Beğeni

misafir 5 yıl önce

şekersiz ve limonlu çay sağlıktır

Toplam 11 beğeni

H.B.V. 5 yıl önce

Aynen!.

Toplam 2 Beğeni

ismail kurt 5 yıl önce

KADIN DOĞRU SÖYLÜYOR söylediği herşeyi denedim bir diyabet hastası olarak faydasınıda gördüm.

Toplam 12 beğeni

Salih Amel 5 yıl önce

Kadın arada doğru söyleyip arada uyduruyor. Doktorların söylediklerini yaparak da fayda görebilirsiniz Canan Karatay'a ihtiyacınız yok.

Toplam 0 Beğeni

Gerçek uzman. 5 yıl önce

Çay demir emilimini çok az etkiler. Tuz böbrekleri yorar, bilakis ne kadar tuzsuz su içerseniz o kadar kandaki toksik maddeler kolay temizlenir. Maden suyundaki bazı madenler, kalbe ve bağırsaklara zarar veriyor, haftada bir kez içilebilir.

Toplam 4 beğeni

H.B.V. 5 yıl önce

Birgül ama Peygamberimizin yediği Tuz; Kaya tuzu..

Toplam 1 Beğeni

Maden suyu 5 yıl önce

Maden suyu zararlı mı yuh kardeşim ya nereden çıkartıyorsun

Toplam 1 Beğeni

Birgül 5 yıl önce

Peygamberimiz yemeğe tuz ile başlarmış.

Toplam 1 Beğeni

Eren 5 yıl önce

Hocam tuzdaki asit oranı gayet yüksek doğru söylüyorsjnuz .lakin kemah yada çankırı tuzu işlem görmemiş bu tuzun asit oranı yüzde 10 bu tuz mineral sağlıklı saygılarımla

Toplam 1 Beğeni

yalcin 5 yıl önce

tuzu tavsiye etmesi çok alman gerektiği anlamına gelmez. maden suyunun çeşitleri var hepsinde farklı materyaller var kalbe bağırsaklara zarar veriyor gibi bir genelleme neye göre söyleyebiliyorsunuz. bir kez de faydalı bilgiler verseniz ne güzel olur ortalığı karıştırmak yerine

Toplam 8 Beğeni