Aspirinin bilinmeyen bir faydası çıktı!

BİR YORUM YAPIN 8

realist 5 yıl önce

Bence kullanmayın, satışlar düşünce yalanlar artıyor. Bu nasıl ilaçmış arkadaş, neredeyse ölümsüzlük hapı diye satacaklar. Bence almayın.

Toplam 10 beğeni

İsmimiz 5 yıl önce

Benim diş doktorum yasaklamıştı bu nasıl iş

Toplam 6 beğeni

ASİLBEY_06_ÇUBUK 5 yıl önce

Bu aspirin arkasında çok büyük güç olmalıki,satışlar düştüğünde tüketimi artıracak bir konu buluyorlar.

Toplam 10 beğeni

Kenan 5 yıl önce

20 yildir hollanda da yasiyorum daha hic bir aile hekiminin hic bir doktorun aspirin ilaci verdigini gormedim duymadim. Hatta burda apirini hic kimse taniyip bilmiyor bile. Bebce sakincali bir ilac onun icin Turkiyemizde bilincli bir sekilde yok su yok bu sekilde yok bilinmeyen fayadalari diyerek millete kullandirip milletiniizi kovay gibi kullaniyorlar. Dikkat etmek lazim. En azindan uretici firmanin ismi insanlariniza bir ip ucu vermesi lazim. Saglicakla kalin guzel ulkemin guzel insanalari.

Toplam 19 beğeni

asya 5 yıl önce

almanyadada vermidon kesinlikle verilmez. asla

Toplam 1 Beğeni

Varsa da görmedim 5 yıl önce

Türkiye'deki tablet şekliyle aspirin yok almanyada da. Veya su gibi tüketilmedigi için eczanelerin raflarında göremiyoruz. En yaygın ağrı kesici olarak paracetamol ve novalgin kullanılır. Aspirin c vitamini katkısıyla efervesan var, Brausetablet olarak gripte tüketilen. Lâzım olur diye Türkiye'den bir kutu alıyoruz ara sıra. Mideye yapışıp sıkıntı vermekten başka bir fonksiyonu yok. Daha geçenlerde her gün içilmesinin faydalı değil, zararlı olduğu açıklanmıştı. Para tuzağı.

Toplam 3 Beğeni

Erste 5 yıl önce

Nasil yok asprin var kimse kullanmiyo bos konusmayin esprin soguk alingincin var ve satiliyo

Toplam 0 Beğeni

Alper 5 yıl önce

İlgilterede de aynı. Paracetamol kullanılıyor genel anlamda.

Toplam 2 Beğeni