Reynmen Türkiye ve Dünya listelerini salladı! Ünlülerden tıklanmaya tepki...

BİR YORUM YAPIN 7

Tkyrkyyldz 4 yıl önce

Tilkiden iyidir deyin gecin. Yalnis birsey yaparsa hep beraber buyukleri olaraki alfabetik siraya gore kulaklarini cekeriz.

Toplam 1 beğeni

osman 4 yıl önce

guya sanatcinin kendisini tanimam bilmem fakat son zmanalrda guya sanatci diye haberlerde internette karsima cikan kisiler ilk basta yabanci oldugunu saniyorum cunku isimleri yabanci.. kanaatimce bu tur guya sanatcilara yabanci isim vererek karsimiza cikartip musluman isimleri bizlere unutturmaya calsiiyorlar.. ki zaten milletimizde cocuklarina abuk subuk isim vermeye basladilar bile.. Allahim sonumuzu hayr eylesin .. amin..

Toplam 3 beğeni

dadaş 4 yıl önce

acun abisine sorun :)

Toplam 1 beğeni

Turan 4 yıl önce

ne bu kıskançlık, sizinkileri kim hatırlıyor ki, sahi siz kimsiniz, ben tanımıyorum da,,,

Toplam 4 beğeni

blob 4 yıl önce

kızım arabada giderken radyo açtı, bir yerli yabancı pop ağırlıklı kanal, 3-4 şarkı dayanamayıp kapattım, 2 cümle, defalarca tekrar, saçma sapan yerli yersiz tekno özentisi müzikler, tam bir leş, bunların derdi sanat veya kalıcık değil ki, günlük çorba parası çıksın, yazık. bunun üzerine eve gelince kızıma eskilerden bir parça buldum, her bir satırın bir kez tekrar edildiğini görünce hayranlıkla baka kaldı (ki bu Mehmet Emin Ay abimizde de bolca bulunur sadece şarkı değil). bu arada istediği izlenme sayısı olsun ilk 15 yıl önce yapmıştım botu :)

Toplam 10 beğeni

Türk Tokatı 4 yıl önce

öncekinparçası bile aklımda kalmadı bu iyi olsa neolur.saçma sapan bi kültür erezyonuna hizmet eden biri daha. ergenler bu tipleri ve bu tiplerin hizmet ettikleri taifenin destekçisi oldukça böyle bi adamı alırlar ülkenin başınada koyarlar.haaa şunu söyleyim dedenizin babanizin atanızın canını yere sermedende o minicik aklınızla başaramayacaksınız. kendinize sorun bencil olmadınızmi.benci oldunuz en doğruyu yasamadan okumadan youtube öğretti size uyanın okuyup takip ettiklerinizi her yönüyle elealın.soru sorun hazırcı olmayın.

Toplam 6 beğeni

ferhat 4 yıl önce

ne güzel yeni nesil , dini bütün bütün bir nesil geliyor ne güzel

Toplam 4 beğeni