Orhan Kural Cem Yılmaz'a açtığı davayı kaybetti: Hep ünlüler kazanıyor

BİR YORUM YAPIN 12

zalım han 4 yıl önce

ya orhan hoca, koskoca profesörsün bilmem kaç ülkenin fahri büyükelçisisin. ne işin var seviyesizlerle muhatap oluyorsun? Velev ki on bin tl tazminat kazandın hayır yaptın bu mahlukları yolundan mı döndürebileceksin? Boş işlerle uğraşma insanlara gezmeyi görmeyi öğrenmeyi sevdirecek işler yap.

vatandaş 4 yıl önce

bu cem yılmaz denen adamda hiç bir numara yok.kendi konuştuğuna kendi gülen adam. birileride ne konuşsa gülüyor. adam ünlü olmuşya bir kere. boş teneke. birileri bunu popüler kılıyor.

Toplam 1 beğeni

ABDO 4 yıl önce

Türkiyenin işe yaramazları cem yılmaz ve ekibi

Toplam 7 beğeni

hakkı hoca 4 yıl önce

amaç ünlülerden para devşirmek.

Toplam 3 beğeni

vatan 4 yıl önce

Alkollü araç kullanırsan ve kaza yaparsan sigorta masrafları karşılamıyor, sigara ve uyuşturucu kullananlarında sağlık giderleri karşılanmasın ? Al sana top yekün savaş.

Toplam 15 beğeni

Şaşkın 4 yıl önce

İnsanların sağlık, eğitim, iaşe, barınma gibi giderleri her durumda devlet tarafından korunmalı ve karşılanmalı!!! Sen bu zihniyetle bende para var fakirler ölsün de dersin.

Toplam 0 Beğeni

fatih akman 4 yıl önce

haydi cem yılmaz çık konuş şimdide adalet yok de. artiz.

Toplam 16 beğeni

Kahraman 4 yıl önce

DEMESİNE GEREK YOK.kARAR İLE KESİNLEŞMİŞ ZATEN.

Toplam 5 Beğeni

adalet nerede 4 yıl önce

cem yılmaz sırtını sağlam yere dayamış, ne milli ne yerli.....

Toplam 23 beğeni

abdullah 23 4 yıl önce

sigarayı hem satılmasına müsaade et hem de yasakla.orada içme burada içme bence mantıklı değil.bırak içsinler özellikle bayanlar,sağlık çalışanları daha çok içiyorlar. yalnız şunun yapılmasını istiyorum sigaradan kaynaklı hastalıkların tedavisini devlet karşılamasın. sigara paketinin üzerinde her türlü açıklama var buna rağmen içiyorlarsa yapacak bir şey yok kendi düşen ağlamaz.

Toplam 21 beğeni

ÇOK BİLEN ADAM.. 4 yıl önce

ŞİMDİ GENÇSİNİZ BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUNUZ 30 un dan sonra da böyle düşünün göreyim.. ben 21 yıl içtim kendime ,çevreme ve keseme zararından başka bir zararını görmedim..ve iğne ucu kadarda faydası olmayan bir şey.. bence içmeyin.....

Toplam 6 Beğeni

Selim 4 yıl önce

çok doğru.

Toplam 5 Beğeni